Медията на пловдивчани стана на 15 години

Автор: Кирил Налджиев
Коментари (3)
10:39 / 06.06.2019
3909
Здравейте, приятели! Днес любимият информационен канал на пловдивчани Plovdiv24.bg навършва 15 години. 15 години, изпълнени с радост и по-скоро положителни емоции, благодарение на стотиците ни хиляди читатели, които се доверяват именно на нас всеки ден да ги информираме какво се случва в любимия ни град, страната и света.

Искаме също така да благодарим на нашите дългогодишни партньори, както и на рекламодателите, без които съществуването на сайта не би било възможно. 

През тези 15 години станахме съпричастни на много каузи, станахме част от решението на много проблеми, често сме хвалени, често сме критикувани. Със сигурност не успяваме да покрием изцяло изискванията на високото ниво, което пловдивският читател изисква ежедневно, но можем да ви уверим, че правим това, което е по силите ни и ще продължим да го правим.

Най-голямата ни гордост през всичките тези години е, че уверено, спокойно и гордо можем да се наречем медията на пловдивчани. Plovdiv24.bg е пловдивска медия, създадена от пловдивчани, за пловдивчани и се чете основно от пловдивчани. Винаги целта ни ще бъде да служим на пловдичани. 

Благодарим ви за помощта и продължавайте да бъдете все така активни и да ни изпращате читателски новини. 

Благодарим ви, че продължавате да сте с нас всеки ден!

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).