ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Медицинска козметика Vichy за здраве и красота
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 25.05.2022Коментари (0)1794
©
Изборът на правилна грижа за кожата е важна стъпка, която би следвало да доведе до желаните от нас резултати. Преди да закупим продукти за почистване и хидратация, трябва да се уверим, че те са качествени и отговарящи на нуждите ни. Медицинската козметика е отлична опция, като тя е подходяща за жени, мъже и деца, а хипоалергенният ѝ състав носи редица дерматологични ползи. 

Какви са предимствата на медицинската козметика

Дермокозметиката е чудесен начин да си осигурим сияйна кожа и красива коса, залагайки на кремове, шампоани и грижа за тялото, чийто състав е пречистен и напълно безвреден за нашето здраве. Именно затова все повече хора се ориентират към този клас продукти, които марката Vichy предлага в огромно разнообразие.

Медицинската козметика е подходяща за всякакви възрасти, в това число и за най-малките. В онлайн пространството може да се открие в много разновидности, сред които има и готови комплекти. Слънцезащити, продукти за атопична кожа, бебешка грижа, гримове и много още други интересни оферти са достъпни за търсещите подходящи решения за лице, коса и тяло.

Защо да изберем медицинска козметика от Vichy

Дрогерийните продукти са добър избор, ако търсите ниски цени, при медицинските продукти от класата на Vichy обаче нещата стоят по съвсем различен начин. Марката е създадена във Франция през 1931-ва година, а към днешна дата е изключително известна сред любителите на луксозна грижа за кожата и косата. Водещите акценти при този бранд са следните: 

- продуктите Виши са подходящи за чувствителни кожи – все повече хора се оплакват от проблеми като акнеична кожа, сърбящ скалп, розацея и много още други дерма-проблеми, които не могат да бъдат разрешени с помощта на стандартните козметични решения – като с тези от дрогерията. Vichy е по-добрата опция в случая, защото обещава да ребалансира, регенерира и подмлади кожата на лицето и тялото, а косата да съживи и направи сияна

- не просто козметика, а СПА ритуал – Виши е синоним на удоволствие за сетивата, от което се нуждаем в края на изтощителния ден. С тази марка рутинната грижа за кожата на лицето и косата ще се превърне в преживяване, на което можем да се наслаждаваме безкрайно. В допълнение към страхотните резултати, козметичните решения на Vichy могат да се опишат като липсващото парченце от пъзела, с което нещата стават съвършени

- без парабени, хипоалергенни – при производството на продуктите с марката Vichy се спазват най-високите международни стандарти, което гарантира тяхната висока ефективност и безопасност

- ценово достъпни – марковата козметика често се определя като недостъпна и твърде “висока летва" за масовия купувач. Vichy, която е собственост на L’OREAL, е не просто качествена, но и напълно поносима като цена, което повишава още повече нейната популярност

Подарете на кожата си здраве и красота, избирайки Виши и разнообразните продуктови линии на марката. 

Какви продукти ще открием от марката

Сред най-добрите решения от този вид е марката Vichy, споделят от аптека Нове Фарм. Френският бранд е популярен със своите уникални продуктови линии, предназначени за коса, лице и тяло, като има и козметика за бебета и деца. Комплектите са също част от портфолиото на марката Виши, която залага на иновативни разработки, използвайки в състава на продуктите си минерална термална вода. 

Можете да откриете и декоративна козметика в каталога на бранда, който с всяка година става все по-богат. Почистващи продукти, грижа за проблемна кожа, анти-ейдж линия, решения за проблемен скалп и много още други висококласни предложения ще привлекат вниманието ви, докато разглеждате асортимента на марката Виши.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: