Мария Илиева призна коя е несбъднатата й мечта

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
07:26 / 04.12.2023
2939
"Голямата ми несбъдната мечта е да съм лекар. Сигурна съм, че ако бях тръгнала по този път, щях да съм един от най-добрите ни пластични хирурзи, защото имах много добра памет и съм много сръчна. Имам и добро естетическо усещане. Мисля, че щях да се справя много добре с това". Това каза поп певицата Мария Илиева.

"Винаги семейството дава най-добрата база за развитието на личността – без значение в коя посока ще се развива един човек", коментира тя.

Мария Илиева сподели, че от дете много активно се занимава с музика и със свирене на пияно. "За мое нещастие тогава аз много добре се развивах – имах много добри резултати. Това се превърна в един ангажимент, който ме отдалечаваше от игрите, от срещите с приятели, от свободното време", разказа Мария Илиева, цитирана от bTV. 

"За да бъде един музикант във форма, той трябва да свири няколко часа на ден. Това може би малко ми натежа в един момент и аз тържествено обявих, че няма да кандидатствам в музикално училище. Цялото ми семейство много се разочарова, но ми даде разкошен урок. Каза ми "Добре, ние няма да настояваме. Това е творят първи житейски избор. Ако се провалиш – това е твой проблем, ако се случат нещата както трябва – ще бъдеш горда с избора си, защото той е бил адекватен", сподели певицата. Така тя влиза в математическата гимназия.

"Страхотно ми се отрази. Невероятно училище, обожавам всички мои учители. Някои от най-добрите ми приятелства са от там. Структурира мисълта, пространственото мислене. Това ми помогна безкрайно много – да мога да планирам и да ръководя бизнеса си", разказа Мария Илиева.

Тя разказа още, че е част от целия процес и иска да контролира всичко, което се случва.

"Вкъщи не е така. Имам две деца и те дресират добре издръжливостта и търпението ми. Имам прекрасно семейство и вкъщи се чувствам спокойно, уютно ми е. Това са най-любимите ми моменти", сподели певицата.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6612):
31.05.2024 Ще я познаете ли, днес е голяма красавица и наскоро я гледахме всеки вторник по bTV
31.05.2024 От продуцентската компания отговориха на атаката на Мария за спрения клип в YouTube
31.05.2024 Мегз прекали
31.05.2024 "Черешката на тортата" като "Пълен абсурд"
31.05.2024 Лейди Гага втрещи с признание за болест
31.05.2024 Любимка на шеф Ангелов стана порноактриса
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).