Луди! Българи отидоха в сърцето на "Ирма", за да празнуват рождени дни!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:48 / 12.09.2017
5243
Абсолютен хит в интернет стана компания българи, които отишли в Маями, за да отпразнуват рождените дни на трима от тях в разгара на урагана. Във видео, излъчено по Нова тв, те заявяват, че са организирали купон в града в щата Флорида специално заради "Ирма". Българите разказаха, че ураганът по никакъв начин не е развалил настроението им. "Изкарахме бурята в хотела, без ток, без интернет. Имаше достатъчно храна и вода. 

Беше ни весело, не ни беше страх. При нас не беше много шумно. Изкарахме си много добре наистина", разказват те. "Единственият проблем, който имахме, бе, че трябваше да минем на генератори, което спря достъпа до интернет", коментира един от купонджиите.

Стихията уби най-малко 11 души в Щатите, предаде Ройтерс. Някои били смазани от паднали дървета, а други се удавили. На Карибите бедствието причини смъртта на над 40 души, припомня ТАСС. Ирма отслабна до тропическа депресия, но продължава да носи силни ветрове и проливни дъждове. Големи наводнения се очакват в Тенеси и Кентъки.

Американските синоптици обявиха, че Ирма е най-разрушителният ураган в историята на САЩ. Щетите, нанесени от Харви в Тексас и Ирма във Флорида, приближават рекордните $ 290 млрд. Възстановителни работи започнаха във Флорида, където рекордните над 6,3 млн. души бяха евакуирани, а повече от 16 млн. останаха без ток. 60% от Флорида е без електричество.



Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).