Линда Петкова тръгна по барове без Кирил

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:16 / 24.04.2024
1747
Напоследък половинката на Кирил Петков се наслаждава на нощния живот, далеч от зоркото око на половинката си. Само преди дни Линда, която е от Канада, посети парти на свой приятел в популярен столичен бар.

Интересното е, че пристигна на събитието непридружена от съпруга си.

Линда, известна с небрежния си стил, облече дънки, семпла тениска и минимален грим. Въпреки спокойния си външен вид, тя се наслаждаваше на компанията на другите, предлагаше наздравици, участваше в оживени разговори и се забавляваше страхотно до ранните зори.

Преди това само Кирил обикаляше нощните заведения с колегите си от партито в отсъствието на жена си, тъй като Линда винаги предпочиташе домашния уют. Сега обаче, когато дъщерите им са пораснали и се самоиздържат, те вече не се нуждаят от постоянен родителски надзор.

Тази новооткрита свобода позволи на Линда да се отпусне без присъствието на мъж, деца или ангажименти, особено като се имат предвид предизвикателствата, пред които е изправена през последните години. Неведнъж тя е признавала в интервюта, че е имала нервни сривове заради политическите амбиции на Петков, пише "Ретро“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Родните звезди разкриха тайната си за бързо намаляване на килогра...
Звездна пловдивчанка с повод да почерпи днес: Нямам време да оста...
Сашо Кадиев към Алек: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).