Криско пусна новото си скандално видео, знойни красавици кършат снаги

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:53 / 08.03.2017
13087
Навръх 8-и март рапърът Криско промотира новата си песен. Тя е озаглавена "Лош или добър". Видеото показва Криско в компанията на няколко знойни красавици.

Според "Уикипедия" Кристиан Талев е роден на 11 май 1988 г. в София, но израства в Габрово в семейство на музиканти. Кариерата му стартира с детски музикални предавания. Наречен е тогава "Цар лъв" в предаването "Като лъвовете".

Започва като член в квартална музикална група. С течение на годините започва да прави песни за различни музиканти. Чочо от бившия дует "Каризма" забелязва таланта му и правят няколко съвместни проекта. 

През 2008 година работи като тонрежисьор в "Радио 1, а през 2009 и 2010 година работи със Спенс, като музикален продуцент и изпълнител в лейбъла му. Двамата записват своята съвместна песен "Нека съм сам". Следва песента "Луди нощи (Party Animal)" с Елица Тодорова.

През 2015 година е част от журито на X Factor като ментор на момичета. Не е известно обаче дали и какво музикално образование има Криско. Понастоящем има собствено студио - Krisko Beats, където разработва както своите проекти, така и тези на изгряващи изпълнители.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).