Кичка Бодурова с голям концерт в Пловдив, Стоянка Мутафова ще е специален гост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 02.04.2017
4531
С голямо турне през лятото ще зарадва почитателите си Кичка Бодурова. Певицата, която всяка година се връща в България за концерти, ще гастролира в летните театри на най-големите ни градове. На 8 юни в Пловдив, 12 юни в Плевен, 13 юни - Велико Търново, на 14 юни в Стара Загора, а финала ще бъде сложен в Бургас и Варна, съответно на 30 и 31-ви август. 

Специален гост в турнето със свой миниспектакъл ще бъде неповторимата и ненадмината Кралица на родния театър - Стоянка Мутафова. Примата на родната сатира отсега подготвя своята изява и се вълнува за предстоящите концерти. Неизменно до нея ще бъде и дъщеря й Мария Грубешлиева - Муки. 

В турнето по традиция ще участват и Диди Николов - бузуки и китара и струнен квартет "Мистик". Тази година освен познатите хитове "Писах му", "Сурова нежност", "Едно бузуки пее", "Пея за Вас приятели" и "Обичам те, майко, Българийо" ще бъдат включени и много нови песни, както и стари, но неизпълнявани досега. Певицата и екипа й са подготвили истински спектакъл от най-високо ниво и очакват всички ценители на хубавата българска музика и качествен театър!

Билетите за спектаклите вече се продават във всички каси на ИзиПей в цяла България, както и онлайн.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).