Катето Евро превъзпитава сина си в комедия за сексуалните нрави

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:49 / 22.11.2011
4676
Образцовата домакиня от телевизионния екран Катето Евро се заема с превъзпитание на свободните нрави на сина си Алкесандър Кадиев в комедията "Горката Франция". Лудият сюжет поставя Пацо от "Стъклен дом" в ролята на снаха на родната си майка, която пък има родителски функции над друг любимец на публиката - Фахрадин Фахрадинов. Пред пловдивска публика Катето има трудната задача да излезе на глава и с устатия Сашо Дойнов в забавната пиеса от френския журналист Жан-Ко на 30 ноември. 

В звездния актьорски състав се включва и чаровната Анелия Луцинова, позната на зрителите от предаването "Комиците". Поредица от забавни обрати на съдбата на една почти обикновена фамилия предлага пиесата за сблъсъка на поколенията, сексуалната ориентация, ценностите, идеалите и любовта в различните й форми и проявления. Зрителите могат да видят любимците от телевизионния екран на живо в "Горката Франция" на 30.11 от 19 часа във Военен клуб. Билети се продават на касата пред Общината.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).