Камерният фестивал избра своя Меломан № 1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:25 / 21.06.2015
3762
Най-ревностният ценител на камерното музициране в празничните фестивални дни от 10 до 20 юни 2015 г. е пловдивчанката Римма Царева. Тя бе обявена за Меломан № 1 на МФКМ'51 на заключителния, върхов сонатен концерт снощи (20 юни) в Етнографския музей, където препълнената и с правостоящи зала многократно бисира своя съгражданин маестро Кеворк Мардиросян (цигулка, професор в САЩ) и Лий Филипс, пиано.

Ставаш призьор от публиката, ако не си пропуснал срещу входен билет нито един концерт от фестивалния афиш, припомни мениджърът на Фестивала Димитър Малашинов. Години наред претендентите за тази награда са били повече от един, затова отличникът от публиката се определя с жребий. Той именно отреди Римма Царева да получи пропуск за цялата програма на Фестивала през 2016-а, като Меломан № 1 на МФКМ'51. Подгласничката й инж. Маргарита Иванова си тръгна също с музикален подарък - книга. Двете дами, както и миналогодишната призьорка, обявила имената на новите наградени, инж. Галя Горанова, са първите трима сигурни фенове на следващото 52-о издание на Международния фестивал на камерната музика в Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...
Ползите от женското биле са неизборими


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).