Камелия се появи на участие с изненадващо облекло

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 26.04.2022
5517
Фолкпевицата Камелия се пусна на сцената във военна униформа. Изкусителната блондинка сложи секси камуфлаж, но не за да се включи в бойни действия, а за да направи поредното си нетрадиционно участие в столична чалготека.

Актуално покрай войната в Украйна Камелия слага униформа, която трудно може да бъде видяна в полеви условия. Причината е, че камуфлажът е къса секси роля, върху която има пеперуди, които са символ на приятелството и мира. И в този вид излиза на клубната сцена, където кара феновете си да пощуреят със старите й хитове.



Камелия не спира да призовава хора да правят любов, а не война, което я праща в отбора на пацифистите. Въпреки многогодишните си призиви за добър и спокоен свят напоследък фолкдивата не е активна в социалните мрежи и предпочита да не изказва крайни позиции за войната в Украйна. Вместо това тя признава, че се радва на топлото време и пролетното слънце, които я зареждат и я карат да се чувства добре за своите 51 години.

Появата с военна униформа определено е удар в десетката, защото феновете се надпреварват да си правят снимки с нея. Въпреки че още преди години тя реши да се раздели с "Пайнер", Камелия продължава да пълни дискотеките с любители на кръшния жанр. Мнозина й отдават, че продължава да изглежда все така секси и може да си слага къси рокли, въпреки че е прехвърлила половин век живот. Но не са малко тези, които я корят заради операцията на носа, която си направи. Феновете са бесни, че така се е обезличила и е заприличала на редица свои колежки. 

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).