ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Какво ще предложи на новите си клиенти Бетуей
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 07.04.2022Коментари (0)1675
©
Най-новият онлайн букмейкър в България е световноизвестният бранд Бетуей. От компанията отдавна са се наложили на международния пазар, но търсят как да увеличат списъка си с държави, в които да оперират. Интернет бетинг сайтът пристига у нас с куп промоционални предложения още с първия си ден.

Той вече получи лиценз от НАП и може да оперира в България. Така още с началните Betway бонуси се забелязва, че от букито ще обръщат вниманието както на любителите на спортните прогнози, така и на почитателите на слотовете.

Регистрацията на сайта става много лесно и само след няколко клика на мишката вече ще имате достъп до всички негови функции. Верификацията също минава през лесни етапи и не се притеснявайте, защото бързо ще можете да се възползвате от спечелените средства. След като вече сте създали вашия Бетуей игрален профил, можете да се възползвате от началния бонус спорт или казино.

Той е в максимален размер от 200 лева. На сайта се предлагат над 30 различни вида спорт, като те варират от футбол, тенис, баскетбол, волейбол до някои особено екзотични предложения. В натоварени дни събитията могат да преминат 12 хиляди, което е атестат за огромния ресурс, който се влага в името на разнообразието за клиентите. Максималният размер на промоцията е 200 лева. Ако депозирате тази сума, то вече в игралния си профил ще виждате 400 лева. Условията за неговото превъртане е общата сума да бъде заложена поне 7 пъти. Минималният коефициент за единичен залог е 1.50, което е сравнително ниско за подобен тип услуга, след като се направи кратка справка с конкуренцията. При множествения залог (права колонка) минималната ставка е 3.00. Офертата за нови потребители важи един месец и след него, ако не се възползвате от нея, то тя ще бъде оттеглена от букмейкъра.

За любителите на онлайн казината също има бонус с максимален размер на 200 лева. След като депозирате сума, вие ще получите 100% увеличение на нея. С това си действие се съгласявате, че трябва да разиграете общо 40 пъти бонуса плюс депозита, което трябва да се случи в рамките на една седмица. Минималната сума за захранване на баланса е 10 лева или нейната равностойност в друга валута. Трябва да внимавате за изброените условия, защото ако не ги изпълните то ще загубите вашите печалби от бонусната оферта.

Предложенията не спират до тук. От Бетуей предоставят ексклузивни промоции на своите лоялни клиенти и бонус на дневна база. В зависимост от игралната си активност, вие ще натрупвате по-голяма сума, която ще ви бъде предоставена под формата на оферта. Тук необходимите разигравания са минимални и не биха представлявали трудност, за да бъдат изпълнени.

Една от най-популярните оферти е така нареченият Bonus Boost. Брандът предлага завишени коефициенти на някои от любимите пазари на своите клиенти. От тази промоция можете да се възползвате, след като влезете в отделна секция с това име. В нея ще откриете подредени по популярност събития за интригуващи мачове от света на футбола, тенис, баскетбол, че дори и за електронни спортове и други не чак толкова популярни дисциплини.

Чрез завишените коефициенти се гарантира по-висока потенциална печалба, отколкото бихте инкасирали сред конкурентите на пазара.

Така от Бетуей започват ударно своето приключение в България. Родните потребители на сайта вече започнаха да се възползват от тези предложения и с нетърпение чакат новите промоции на бетинг платформата. Той е сред най-реномираните в чужбина и обещава съвсем скоро да разкрие пълния си потенциал у нас.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: