Какво ли не говориха за тях, а те са готови за бебе номер 3

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:29 / 13.05.2022
17392
Изпълнителят Кристиян Талев, по известен като Криско, и половинката му Цвети са готови за бебе номер 3. Това заяви съвсем наскоро красивата брюнетка, която толкова бързо възвърна перфектна форма, че на фигурата й с днешна дата биха завидели и 18-годишни девойки.

Макар да е майка на 2 деца, Цвети не спира да тренира и да се грижи за външния си вид, което в нейния случай е още по- важно, имайки предвид, че е жената до известен изпълнител.

През последната година в светските среди няколко пъти упорито се шушукаше, че Криско и половинката му са разделени, като най- често се позоваваха на различни словесни излияния в профилите в социалните мрежи на Цвети. Никой от двамата не излезе с коментар по темата, но дори и да са имали семейни перипетии, с днешна дата двамата се обичат повече от всякога. За това свидетелства и трогателно обяснение в любов, което Цвети направи към Криско навръх рождения му ден. Тя публикува няколко от общите им снимки и видеа, а отдолу написа: "Ти си моята слабост и сила, моята опора, най-прекрасният и на-любящият баща и мъж... този, който вярва в мен повече от самата мен. Днес празнуваш ти, празнувам и аз, че те има“.

Припомняме ви, че двамата имат дъщеря - Амая, която е вече на 3 годинки, и син Даниел, който е на една. Двете деца са неотлъчно до майка си, а когато известният им татко не е на участие, то двамата с Цвети си поделят грижите по наследниците им. В свое интервю за "Телеграф“ преди време изпълнителят разкри, че няма никакви проблеми нито с храненето на бебетата, нито със сменянето на памперсите.

Още от дете той не крие влечението си и кариерата му стартира с детски музикални предавания. Наречен е тогава "Цар лъв“ в предаването "Като лъвовете“ . След това започва като музикант в квартална банда. Миро забелязва таланта му и правят няколко съвместни проекта. През 2008 година Криско дори работи като тонрежисьор в радио. Двамата със Спенс година по-късно работят като изпълнители и продуценти, след което Криско тръгва по своя си път. Освен музиката той продължава и с продуцентството. Към момента е партньор в българската звукозаписна компания Facing The Sun Records, а също така е съсобственик на лейбъла Adamand Records.

Една от най-успешните му изпълнителки се оказа Тита, която обаче в последните години също залитна по фолка и към момента не е ясно дали все още се води лице във фирмата на откривателя си. Или е тръгнала да се развива самостоятелно. Последната дама, която Криско ни представи като продуцент, пък бе екзотичната Ина Гаярдо. Фенове често се питат в нета кога Талев ще покаже нова звезда, но и той упорито мълчи дали ще продължи продуцентската си дейност, или ще се отдаде само на своята кариера

След като направи няколко кючека, както и дуети с известни фолкизпълнители като Галена и Тони Стораро, Криско реши да се завърне към корените си. Преди броени дни той и протежето му Боро Първи изкараха песен, която, макар да носи заглавието "Бяла роза“, е изцяло рап.

"Последните две години се отдадох на експерименти, повечето от които дадоха страхотни резултати и се превърнаха в песни, които пеят стотици хора в клубовете. Винаги ще продължавам да правя неочаквани проекти, колаборации и ще нося “новото", но сега е време да се завърна при това, с което започнах... 100% рап. Очаквайте “Бяла роза", написа в социалните мрежи Криско. Коментарите на феновете му са разнородни, тъй като много от тях все още не могат да му простят залитането по лекия жанр.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).