Какво е това? Иранка се подложи на 50 операции, за да прилича на Анджелина Джоли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:00 / 01.12.2017
9471
Анджелина Джоли е кумир за милиони по света. Успешната актриса и режисьор за мнозина жители на Близкия изток е образец за подражание. И ако някои, подобно на Джоли, се стремят да помагат на изпадналите в беда, занимавайки се с благотворителност, то други се стремят да се превърнат в копие на звездата. По такъв път е тръгнал и 29-годишната Сахар Таба от Иран. По данни на CNN Türk, младата жена се подложила на около 50 пластични операции и е свалила 40 кг, за да прилича на любимата си актриса. Въпреки положените усилия обаче, Сахар изглежда като героиня от филма на Тим Бъртън "Булката труп". 

Поне така смятат феновете на известната холивудска актриса. Таба има близо 261 000 последователи в Инстаграм, които с интерес следят всяка нейна промяна и засипват постовете й с обидни коментари. "Приличаш на вещица", "Исках да погледна Анджелина Джоли, а виждам много мършав Майкъл Джексън", са само част от коментарите под снимките.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).