ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Какви са предимствата на съвременните японски климатици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 10.03.2024Коментари (0)10790
©
Когато стане въпрос за мощна и надеждна климатизация на въздуха, първото нещо, което ни идва наум, са японските климатици. През последните десетилетия те се наложиха на пазара като едни от най-добрите отоплителни системи в света и това не е случайно. В следващата статия ще обсъдим с какво се отличават японските климатици от другите производители в индустрията.

Висока енергийна ефективност

Първо и най-важно, тези системи са пословични с високата си енергийна ефективност. В тях са вложени скъпи и висококачествени технологии, които гарантират ниски нива на шум и по-малки сметки за ток, като същевременно с това се опазва околната среда.

За наше щастие, можем да се докоснем до японските климатици и в България, klimatici.bg предлагат широка гама японски климатици на топ цени от всички реновирани марки. Много от марките, налични за страната, по никакъв начин не отстъпват по качество на системите, които самите японци използват в домовете си. Например имаме достъп до модели, които могат да повишат температурата в помещението, като същевременно с това увеличат енергийната ефективност с 20%. Освен това при липса на движение в стаята системата активира икономичен режим на работа. Всичко това води до по-малък разход на електроенергия.

Да не говорим, че регулирането на въздушния поток позволява да поддържате една добра температура в стаята, без да нарушавате комфорта си. С други думи, няма риск да се простудите, защото струята е насочена директно във вашето тяло. В допълнение, настройването на въздушния поток позволява да климатизирате едновременно два етажа и да постигнете ефективно отопление или охлаждане през цялата година.

Сигурно се чудите защо японците се стараят толкова. Причината производителите в тази страна да предлагат безкомпромисно качество е в това, че за тях е въпрос на чест да си свършат работата добре. Държавата е изключително ориентирана към намаляване на въглеродните емисии и се опитва да достигне до въглеродна неутралност. Можете да сте сигурни, че като си закупите японска техника, вие също ще допринесете за борбата срещу парниковите газове. Освен това ще плащате по-малко за електроенергия.

Дълъг живот

Няма да отричаме, че първоначалната инвестиция при японските климатици не е малка, но пък за сметка на това възвращаемостта е голяма. Тези електроуреди имат най-дълъг живот на пазара. При правилна експлоатация, донякъде гарантирана от технологиите за защита и самодиагностика, вашата система ще издържи години наред.

Безшумна работа

Повечето електроуреди у дома генерират шум, а когато няколко работят едновременно, това може да наруши комфорта на цялото семейство. Японските климатици предлагат безшумен режим на работа, като в същото време са изключително мощни и надеждни. Те по никакъв начин няма да ви напомнят за присъствието си и едва ще забелязвате, че са там.

Екологични ползи

Както вече споменахме, влагането на модерни технологии в японските климатици допринася за намаляване на въглеродния отпечатък. По този начин всички потребители, които използват инверторни и хиперинверторни климатици, могат да участват в този важен процес.

Това, което много хора не знаят, е че самият производствен процес също е усъвършенстван, за да няма негативи последици за природата. Така може да се каже, че японските брандове предлагат един почти съвършен продукт.

Интелигентно управление

Друго безспорно качество на японските климатици е смарт управлението. Наличието на Wi-Fi адаптер пом
©
ага на клиентите да имат повече контрол и гъвкавост над климатичната система през цялото денонощие, особено когато не са си у дома. Умното управление помага да нагласяте различни настройки и да променяте функциите на климатика както намерите за добре.

Имате възможност да настроите машината да се включи известно време преди да се приберете вкъщи, като по този начин не се налага тепърва да чакате стаята да се затопли, за да ви е комфортно. Можете да свържете климатика към приложение на телефона си и да контролирате както температурата, така и скоростта на вентилатора от разстояние. Това също ви дава възможност да настройвате таймери.

Филтърна система

Японските климатици могат да пречистват въздуха, благодарение на вградената модерна филтърна система. С една дума: те не просто затоплят и охлаждат помещението, а също така да премахват бактерии и прах. Нещо повече, имат способността да елиминират неприятни миризми.

Най-хубавото е, че с редуциране на алергените в помещението намаляват и дихателните проблеми. Това може да се окаже ключово за страдащите от сезонни алергии.

Страхотни функционалности

Отоплителните системи на японските производители притежават всякакви функционалности, с които изпъкват над други електроуреди от същия клас. Те могат да преминават в различни режими, с което ви позволяват да настроите климатика според нуждите си.

Някои модели дори самодиагностицират проблеми в системата и изписват съобщение в случай на неизправност. Повече няма да се чудите какво се случва, тъй като необходимата информация ще се появява на екрана в реално време. Това означава, че когато се свържете с фирмата, от която сте закупили уреда, можете без проблем да обясните в коя част е повредата. Те от своя страна ще ви насочат със съвети или ще дойдат на място, за да поправят дефектите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: