ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Как обикновено "смотано" момиче от Пловдив стана една от най-популярните българки?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:23 / 22.01.2024Коментари (2)11740
©
От обикновено момиче от Пловдив до една от най-популярните жени в България. В това се превръща Николета Лозанова, която претърпява тотална промяна за последните 18 години. Доайенката на плеймейтките у нас не се дава на по-младите си колежки и продължава да пръска сексапил без задръжки.

Звездата на Николета изгрява през 2006 г., когато бъдещата половинка на Валери Божинов и Ники Михайлов е поканена да участва в конкурс "Мис Плеймейт". Тогава Ни Ло няма нито силикон, нито възможност за скъпи прически и маркови козметики или богат мъж до себе си.

"Имах чувството, че съм най-дебелата кандидатка, с най-малко възможности. Участваха момичета с дълги екстеншъни, с богати гаджета и с огромни силиконови гърди - разказва Лозанова. - Аз си бях нормално момиченце от Пловдив, без силикон, без екстеншъни, с руса, перхидролена, изгоряла коса. Още в автобуса се нагледах на момичета със силиконови бюстове, с дълги коси, с хубави дрехи. А аз бях с една плюшена чантичка кученце и се чувствах суперсмотана. Имах самочувствие, но сравнявайки се с другите, мислех, че нямам никакъв шанс да спечеля, и се потисках."

В крайна сметка Николета печели конкурса и вратите за нея се отварят широко. Тогава Лозанова прави важния избор да се напомпа със силикон. Това веднага увеличава популярността й, поканите за фотосесии и реклами валят постоянно, а мъжете започват да се редят на опашка за нея.

През годините Ни Ло прави на няколко пъти тунинг на тялото си и слага общо 450 кубика силикон. Днес Лозанова съжалява за някои корекции, въпреки че без тях едва ли щеше да добие такава популярност. "Ако бях с 10 години по-млада, нямаше да си сложа силикон - казва звездата. - И съветвам колебаещите се да не го правят - след 10 години ще съжаляват. Пластичната хирургия е необходима, когато човек има комплекси и те го карат да се чувства зле психически. Тогава като превенция срещу депресията прибягват към подобни услуги."

Николета се гордее с гена си и не полага кой знае колко грижи за тялото си. За сметка на това използва най-скъпите козметики за лицето си, на което държи изключително много. Лозанова отрича да е правила операция на носа и да си е слагала хиалурон в устните. За нейните нужди днес се грижи цял екип от професионалисти.

"Лицето ми, което, колкото и да е обект на спекулации относно пластични интервенции, е "100% девствено" откъм каквито и да е хирургични и хиалуронови намеси", казва Николета пред View Sofia.

Плеймейтката не обича да спортува, но понякога й се налага да посети фитнеса. Ни Ло предпочита масажите, спа процедурите и глезенето по екзотични острови. Лозанова не робува на строги диети и понякога си позволява вредни храни. За обяд често хапва хамбургер, позволява си и сладко.

Изненадващо за мнозина, Николета може и да готви. Докато живее в Италия с Валери Божинов, се влюбва в местната кухня. Често прави и ризото с трюфели, а другата й страст са морските дарове, макар че едно от малкото неща, които не яде, е риба. Очаква се Ни Ло всеки момент да роди първото си дете от Ники Михайлов и е твърдо решена бързо да влезе във форма след това, пише "България Днес".


Още по темата: общо новини по темата: 6462
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
22.05.2024 »
22.05.2024 »
предишна страница [ 1/1077 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има способности ,от малка се е запознала с едноокия !
+3
 
 
Тази изобщо не трябва да е пример за подражание и обект на медийни изяви. За съжаление, когато се разбърка обществото, някои работи изплуват най отгоре...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Български тенис
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Пролетни бури удариха страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: