ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Как да се регистрираме с Betindex в топ букмейкърите в България?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 12.04.2022Коментари (0)967
©
Как се прави регистрация в платформа за онлайн залози? Какви методи се използват за депозиране на средства? Каква е минималната вноска? Кога и как могат да се теглят пари от системата на букмейкъра? Това са въпроси, на които всеки любител на спортните прогнози и хазартните игри иска да намери отговор. “Какво има да се обяснява, всичко е ясно! Навсякъде е едно и също" - биха възкликнали по-опитните потребители, които играят от години и са изпробвали услугите на няколко букмейкъра. Всъщност, не всичко е еднакво, като от Betindex отбелязват, че се наблюдават разлики при отделните букмейкъри. Да, понякога това са малки детайли, но те имат своето значение.

Тези подробности са описани в подробните ревюта в специализирания сайт за залози. Тук ще се спрем наистина на по-общите положения, тъй като сме убедени, че и те не са докрай ясни на всеки.

Не може да имате повече от една регистрация

Ако си мислите, че при букмейкърите е като с електронните пощи или социалните мрежи - можеш да си правиш безброй профили, забравете за това. Няма такава опция. Един пълнолетен български гражданин може да се регистрира само веднъж в конкретна платформа за залози. При всички лицензирани оператори у нас се поставя условие за въвеждане на лични данни, сред които и ЕГН. Ясно ви е, че когато системата засече, че този индикатор вече съществува, просто няма да ви допусне да продължите напред. При някои букмейкъри действително има вариант за бърза регистрация през електронна поща или социална мрежа без попълване на персонална информация. Но такава при всички положения бива изискана на по-късен етап, така че се връщаме към основното - един човек, един акаунт.

Иначе от Betindex уточняват, че няма ограничения за броя на операторите, в които да се впишете. Ако сте решили, можете да си създадете профил във всяка легална бетинг платформа на територията на България. Друг е въпросът, че едва бихте използвали всичките тези профили за активна игра през цялото време.

Колко пари трябва да се внесат, за да започне играта?

Минималното изискване се различава не само от букмейкър до букмейкър, но и един платежен метод до друг в системата на един и същ оператор. Това, което можем да кажем със сигурност, никъде у нас няма по-нисък депозит от 10 лева - независимо дали това е начална вноска или регулярно захранване на сметката. Като цяло прагът е достатъчно нисък и достъпен при всички легални платформи в България. От Betindex все пак припомнят, че първият депозит е и основа за начисляване на стартов бонус, така че ако потребителите искат да се възползват в по-голяма степен от такава промоция, могат да внесат по-висока сума, за да започнат играта.

Що се отнася до тегленето, там обикновено минималното изискване е по-високо от това за депозит. Но преди да се пристъпи към такава транзакция, потребителите трябва да внимават и да са сигурни, че са изпълнили условията. Всеки букмейкър иска потвърждение на личността - обикновено чрез снимано или сканирано копие на личен документ. Верификацията се извършва само веднъж, преди първото теглене, за следващи такива операции вече няма нужда. А потребителите трябва също така да са наясно какви са условията по офертите, които разиграват, защото изтегляне на сума от акаунта, преди да са изпълнени изискванията, може да доведе до загуба на бонуса.

Описаните общи положения на практика важат за всички лицензирани оператори на територията на нашата страна. А в Betindex можете да откриете много повече подробности за конкретен букмейкър, който ви интересува.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: