ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Как да се облечем за ваканцията си в Европа през 2022 година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:00 / 26.04.2022Коментари (0)4193
©
Всички се надяваме, че през тази година отново ще имаме възможността да посетим някой красив европейски град, дори и само за малка почивка. С намаляването на пандемичните мерки малко по малко се завръщаме към старите си навици. Безспорно е, че празничните дни са сред най-очакваните моменти за всички нас, а за да бъдем подготвени във всяко едно отношение, трябва да знаем и какво да облечем.

Ако ви предстои пътуване до някой от известните европейски градове, не забравяйте три от основните правила - бъдете минималисти, обличайте се многопластово и спазвайте максимата “комбинирай така, че да пасне". Може да се каже, че поне в повечето случаи облеклото на туристите в Европа се определя като удобно, леко и с някои стилови акценти. За разлика от добре познатите туристи от Америка, които се обличат съвсем небрежно, европейският стил е по-скоро “смарт кежуъл" - небрежно, но с повече вложена мисъл.

Европейците обикновено подбират дрехите си за пътуване според планираната от тях дестинация. Ако ви предстои визита до Лондон или Париж например, заложете на ултра-шик тоалети, акцентирайки върху черните и тъмните цветове. Ако пък сте заложили на Испания или Италия, наблегнете на по-светлите и ярки нюанси. Малко по-различна е ситуацията в Германия и скандинавските страни, където на почит е класическият стил, отново подвластен на смарт кежуъл тенденциите. Поради това, най-доброто решение е да изградите сами своята “капсулна колекция" за пътуване.

Съвсем наскоро навлязохме в пролетния сезон, който ни позволява да вземем със себе си поне два чифта обувки - един за дневни тоалети и друг за вечерта, като например красивите сандали, които наскоро си купихте.

Трите основни правила на гардероба за пътуване

Не допускайте грешката да се отправите на пътуване, носейки със себе си пълен куфар с дрехи, тъй като “евентуално" може нещо да ви потрябва. Уверяваме ви, че така ще намалите удоволствието от почивката си, тъй като ще се наложи да “мъкнете" с вас твърде тежък куфар. Ако направите подбора си по правилния начин, това ще ви гарантира нужните тоалети и ще ви спести неудобството на големия багаж. Ще имате напълно функционален и стилен набор от дрехи, но също така лесен за опаковане и носене. За да постигнете това, не забравяйте следните три простички правила:

- Актуализирайте гардероба си на всеки три месеца, в зависимост от планираната дестинация.

- Изберете цветова палитра и щампи, които си подхождат, за да се наслаждавате на различни комбинации, но използвайки едни и същи дрехи.

- Пригответе си дрехи, които са лесни за поддръжка и прането им не е проблем. За предпочитане - направени от материали, които не се набръчкват.

Какво да сложим в багажа си?

Що се отнася до дрехите, които ще носим на улицата, осигурете си следните неща: две ежедневни и две елегантни горнища, два чифта панталони и две поли, една жилетка, един чифт слънчеви очила, едно яке и две спортни облекла, които можете да откриете в селекцията от продукти на Under Armour.

Подберете си максимум два чифта обувки, за да завършите тоалетите си: едни мултифункционални, подходящи за разходки и по-небрежни дрехи, и едни по-елегантни - сандали или ботуши до глезена. Няма да навреди да си осигурите и чифт спортни обувки. Напомняме ви да не забравяте бельото - пет чифта бикини, два сутиена и пет чифта чорапи. Разбира се, не на последно място - помислете и за банския!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: