Изхвърлете тези предмети от дома си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:50 / 08.05.2024
15836
Домът е не само място за живеене, но и място, където се събира енергия, която влияе на нашето настроение и благополучие. Важно е да поддържате хармония и да избягвате неща, които могат да привлекат негативност или да нарушат енергията на къщата. Нека да разгледаме, кои неща е по-добре да не съхранявате в дома си.

Какви неща не бива да държите у дома?

Стари чехли и износени дрехи

Старите дрехи и обувки, които не се използват, носят негативна енергия със себе си. Те могат да донесат провали и трудности в живота ви. Ето защо е важно да се отървете от тях навреме, за да не се задържа негативността в дома.

Счупени съдове и дефектни артикули

Съдовете с пукнатини или драскотини са не само опасни за здравето, но също така могат да нарушат енергията на дома. Счупените съдове символизират разрушение и нещастие. Ето защо е по-добре да се отървете от тях и да актуализирате елементи, които носят позитивизъм и радост в дома.

Увивни растения и тръстика

Въпреки че живите растения имат благоприятен ефект върху атмосферата на дома, увивни растения като връвник и сухи растения като тръстика могат да привлекат болести и нещастия. Препоръчително е да ги държите навън или в градината, за да поддържате хармония вътре в къщата.

Предмети от предишни жители

Предметите, оставени от предишни обитатели, могат да носят със себе си техните негативни емоции и енергия. По-добре е да се отървете от тях или, ако това не е възможно, да ги изчистите от старата енергия, като използвате методи за прочистване на пространството.

Снимки на починали хора

Съхраняването на снимки на починали роднини на видими места може да създаде връзка с другия свят и да наруши хармонията в дома. Препоръчително е да съхранявате такива снимки отделно или в специален албум, за да поддържате тишина и спокойствие у дома.

Палми и някои видове цветя

Някои растения, като някои видове палми и цветя, могат да внесат раздор и скръб в дома. Преди да внесете растенията в дома си, трябва да прецените тяхната жизненост и дали са подходящи за вашето пространство, пише actualno.com.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Най-откровеното интервю на Андре Токев
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Снимат една от най-големите италиански продукции в България
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Писателят Димитър Калбуров за баща си: Живеехме заедно, а не си г...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).