Избраха най-красивата жена в света (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:23 / 27.11.2017
7407
22-годишната Деми-Лей Нел-Петерс стана притежателка на титлата "Мис Вселена". Церемонията се състоя в Лас Вегас. Тя е инструктор по бойни изкуства и дипломиран специалист по бизнес мениджмънт. Представителката на Република Южна Африка получи скъпоценна корона, правото да живее безплатно в Ню Йорк за година и рекламен договор, с който обикаля света и участва в различни благотворителни събития.

Нел Петерс отбеляза, че смята за най-важно да бъде уверена в себе си. Тя подчерта, че носителката на титлата би трябвало да може "да преодолява страховете си" и да помага на другите жени да правят същото. Младата жена преценява, че отговаря на критериите. За първа подгласничка беше избрана 22-годишната "Мис Колумбия", Лаура Гонсалес, а за втора - 21-годишната "Мис Ямайка", Давина Бенет.

Именитият конкурс за красота води началото си от 1952 година. Той е сред четирите най-престижни подобни събития наред с "Мис Свят", "Мис Земя" и "Мис Интернешънъл". Деветдесет и две жени от цял свят участваха в тазгодишното 66-о издание на конкурса "Мис Вселена", отбелязва "Асошиейтед прес". За първи път в историята на конкурса в него участваха представители на Камбоджа, Лаос и Непал.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).