Христо Бонев прави дарение на ясли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:40 / 26.04.2007
2381
Футболната легенда и настоящ общински съветник в Пловдив, бившият дългогодишен национал Христо Бонев ще направи дарение на всички детски градини и ясли в Пловдив.

Това съобщи Славчо Атанасов - кметът на район "Тракия",откъдето ще започне дарението. Той уточни, че дарението се състои от кроасани и лакомства и първите ще бъдат за децата от детските ясли "Слънчев рай". Само в район "Тракия" децата в предучилищна възраст са 1800, каза още Атанасов.

"Няма конкретен повод освен последните награди и почетни звания, които получих за 60-годишния си юбилей", каза за БТА Христо Бонев.

Само преди дни бившият капитан на Локомотив (Пловдив) бе удостоен със званието "Доктор хонорис кауза" на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", а по думите му в близките дни щял да бъде награден от президента Георги Първанов и с орден "Стара планина". Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Миската Венцислава Тафкова изневери на диетата си
Ники Минаж се извини
Завинаги загубихме голям глас на рока
Промени в един от най-известните ресторанти
Ако комбинирате чесън и куркума заедно, ето какви са ползите
Известна моделка е втората водеща до Александър Сано в "Островът ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).