ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Голям удар по егото на Николета Лозанова!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 20.01.2020Коментари (2)25373
©
Голям удар по егото на Николета Лозанова! Тя вече не съблазнява! Да се смеем или да плачем!? Половинката на Ники Михайлов не е секссимвол номер едно на България. Бившата водеща на "Папараци" не грабна приз в нито една категория, въпреки че бе сред номинираните на ежегодните награди "Секссимвол на годината". 

Според журито и гласувалите Ни Ло не е онова сексапилно маце, което грабваше де що има еротична награда. Щом разбира, че се е сгромолясала от сексапилния Олимп, Лозанова дори не се появи на събитието, което гъмжеше от хайлайф персони. В изобилие бяха плеймейтките и миските. Сред гостите бе и новата Мис България Радинела Чушева.

Николета е обидена, че отново не е начело в някоя от класациите за сексапил. Лозанова бе номинирана само в една категория – секси майка. Лозанова е бясна и реже организаторите, щом разбира, че за нея няма да има статуетка. Въпреки че е в списъка с ВИП гости, Лозанова решава да си спести появяването на светското събитие.

Голямата награда грабна Марешка Бардем. Плеймейтката грабна приза "Секссимвол на годината". Изкусителката пребори моделката Диляна Попова и журиращата в "България търси талант" Славена Вътова.

"Много се радвам, че започвам годината по толкова позитивен начин и с награда", каза Марешка за "България Днес". Миньончето наскоро претърпя сериозна катастрофа по магистрала "Тракия". Тя вече е в топформа и няма никакви следи от злополуката. Точно преди началото на събитието се появи "ученикът" на Николета – Мирон, с когото двамата се появиха на екран миналата седмица. Главният сценарист на "Фермата" е част от социален проект в "Папараци". Под зоркото око на учителката си Лозанова Мирон трябва да се трансформира в света на ВИП-овете. 

Интелектуалецът вече е сменил външия си вид. Той е изрусен и носи лъскави и маркови дрехи. Дама на Мирон по време на наградите бе плеймейтката Нора Недкова. Плеймейтката и ученикът на Лозанова друснаха телца под звуците на мазен гьобек.

Певицата Мария пак разби конкуренцията. Миньончето за пореден път показа, че Галена и Преслава не могат да й стъпят на малкия пръст по женска съблазнителност. Отварачката грабна приза за секссимвол в категория "Попфолк". Певицата не успя да вземе наградата си, тъй като бе на участие в нощен клуб.

Участниците от "Фермата" обраха половината статуетки. Оказа се, че любимците ни от малкия екран са много обичани от всички, а освен това и адски... секси.

В категория "Риалити секссимвол" наградата спечели Елизабет от "Фермата". Тя пребори своята колежка от риалитито Красимира и Бояна Генова от "Игри на волята". Бети вече се готви за сватба. Чаровната брюнетка се сгоди веднага след като напусна формата. Щастливото събитие ще бъде след няколко месеца, а Елизабет е поканила всички най-близки от шоуто за най-важния й ден.

Изненадващо за всички Паулина и Красимир от "Фермата" се окичиха с наградата за най-секси звездна двойка. Залюбилите се в риалитито имаха сериозна конкуренция в лицето на Алекс и Дани Петканови, както и Криско и половинката му Цвети.

Сами е секссимвол при мъжете. Мачото, който може да плени всяка жена, се появи на светското събитие с очарователната си приятелка и близкия му приятел Митко Калайджиев, с когато се сближиха във "Фермата".

Над 700 лева бяха събрани по време на благотворителен търг, който се проведе преди награждаването. Събраните пари ще отидат за храна в приюта на отец Иван в Нови хан. На аукциона се предлагаха картини, чанти, бижута и други неща. Най-дейни в търга бяха участниците от "Фермата". Паулина се сдоби с няколко артикула, сред които огромна мечка и супер скъпа бутилка водка. С марковия алкохол тя почерпи.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Повечко свирчици е трябвало да направи и щеше пак да стане но уви!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Великден 2024 г.
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: