Големите любовни разочарования в живота на Мария Игнатова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:17 / 16.02.2023
9214
Мария Игнатова отново ще бъде на екран този септември, когато с Ненчо Балабанов ще са водещи на музикалния формат "Звездите в нас", който ще стартира по Нова телевизия.

В последните две години бившата възлюбена на Рачков пренареди тотално личния си живот. Омъжи се за културния антрополог и публицист Ивайло Нойзи – Цветков и двамата бързо се превърнаха в една от най-обсъжданите светски двойки.

Блондинката е минала през куп любовни разочарования обаче, преди да срещне голямата си любов, както го нарича, в лицето на Нойзи. Разочарованията й започват още от съвсем млада. Когато е ученичка, баща й напуска семейното гнездо заради друга жена и това й нанася тежка травма, която Мария никога няма да забрави.

Това било най-тъжното лято в живота й. Тя, брат й Павел, и баща й са на море – върнали са се от Либия, където майка им работи като инженер-химик. Вечерта пред бунгалото, в което почиват, родителят събира смелост и им казва в прав текст, че повече няма да е до тях. Решена да се махне от трудния си живот в България, тя заминава на 16 години за Америка.

После се мести в Холандия, за да се върне у нас с идеята да гради тв кариера. Първите й опити са доста слаби, никой не забелязва сексапилната блондинка. Но съдбата застава на нейна страна и тя среща бизнесмена Александър Сталийски – партньора на карти на бившия премиер Бойко Борисов и негов доверен човек, и тогава настъпва звездният й час, пише "Галерия".

Той е богат, с много връзки и след като аферата им започва, тя получава неочакван подарък – телевизионно време в БНТ като водеща на "Втори тото шанс". След като манекенката Вили Сечкова успява а й отнеме гаджето и да се омъжи за него, Мария не страда много. Идва ред на друг известен мачо – собственикът на чалготеки Петко Димитров, с когото имат бурна любов и общо дете.

Синът им Виктор е вече 15-годишен, но приказката свършва дотук. Петко е категоричен, че мястото на Мария е у дома, само че нейните планове за кариера в телевизията са само в началото си. С дете на ръце и солидна издръжка, чаровницата отива да търси работа в спортен сайт, където съвсем естествено се влюбва в неговия собственик и то от пръв поглед – Стилян Шишков.

Ненадейно идва предложение да се пробва за водеща на "Господари на ефира", където се запознава с Димитър Рачков. Разбира се, тя усеща, че това е нейният човек и дори е убедена, че иска да прекара живота си с него. Следват 10 години, в които двойката е на върха на популярността, но се разделят.

Любовта на живота й обаче е журналистът Ивайло-Нойзи Цветков. Така поне Мария казва, малко преди двамата да се оженят миналото лято.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).