Гневен охранител с агресивно поведение срещу бременната Искра Донова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:44 / 18.12.2023
6043
"Тръгвам да излизам и охраната хваща количката и ми казва ало, ти къде бе, плати ли си бе", разказа Искра Донова за немислимия екшън, който преживяла в магазин за мебели. Искра пазарувала спокойно, като дори минувачите й помагали със свалянето на тежките предмети от стелажите в магазина и я обгрижвали заради напредналата й бременност. Не всички се интересували от нейния корем и нужда от помощ. 

"Вадя му бележката и му я показвам... как не му я наврях в устата", изкоментира бясната бъдеща майка. "Дори да не съм си платила, може ли да ми говориш на ти бе, я малко по-културно, шибаняк."

Звездата от "Братя" и "Завръщане" разказа, че охранителят се спекъл, когато видял, че е бременна. "Слава богу, ще го набие детето, като порасне", размечта се тя. Актрисата, все още потресена от това, което преживяла, допълни: "Добре де, да речем, че не съм си платила и се опитвам да ги обера. Пак трябва някак си по-културно да се случват нещата или пък друг вариант в напреднала бременност съм, изперкала съм, вече мозъкът ми е на каша, на пихтия... изобщо не помня нищо, заплеснала съм се и тръгвам! Питай ме нормално, бе, питай ме културно бе и ще се върна и ще платя... На някакъв клошар ли му приличам? Зле ли изглеждам? Не ми стигат килограмите, но и някакъв да ме депресира".

41-годишният талант получи възмездие благодарение на това, че сподели историята си в мрежите, пише "България Днес". Освен феновете си Искра получи подкрепа и от въпросния магазин:

"Изключително съжаляваме да разберем за ситуацията, която се е случила. Искаме да Ви уверим, че информацията ще бъде насочена към съответния екип на магазина и ще й бъде обърнато специално внимание.

"Както и да е, не могат и да ми ги платят тези нерви... скапаняци", категорично заяви актрисата.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6086):
08.05.2024 Йоана, която не обича лукса, с чанта за 4 000 лева
08.05.2024 Георги Блажев показа 83-годишната си баба
08.05.2024 Разкриват убиеца в "Есента на демона"
08.05.2024 Помните ли тази адреналинка, ето какво прави тя сега
08.05.2024 Фенове: Ако искаш да си като всички останали кокошки, го направи
08.05.2024 Маги от "Ергенът" натри някои носове
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).