Гергана, Ева и Елвира от "Ергенът" се появиха заедно в нов проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:53 / 21.04.2022
15546
Певицата Гергана Стаменова, която се прочу покрай участието си в риалити формата "Ергенът“, пусна нова песен. Тя носи името "Ти не си за мен“ и е колаборация с друго момиче от шоуто – Ева.

Още една от конкурентите им участва във видеоклипа. Става въпрос за Елвира, която изпъкна като единствената девствена мома в "Ергенът“.

"Парчето е замислено и започнато преди заминаването ми за “Ергенът", по време на участието ми там живях с Ева в една стая и я поканих да участва в мой проект. Когато се върнах в България довършихме работата по парчето и заснехме клипа. Песента няма конкретно послание или обвързаност с предаването, просто искаме да зарадваме нашите фенове с една различна песен, която съчетава поп и поп-фолк музиката.“ – сподели Гери.

В "Ти не си за мен“ звучат и вокалите на поп-фолк изпълнителя Наси, а във видеото Гергана танцува бели денс в специално създаден за нея костюм.

"Първоначалната ми идея за клипа беше различна. Той трябваше да показва, как един обожател ме преследва вманиачено, но аз съм на женско парти. После прецених, че е по-добре да направим момичешки клип, в който няма конкретна история, а просто показва как се забавляваме с моите приятелки. Решихме да добавим секси женски бой с възглавници. Съвсем естествено символът на риалитито, в което участвам е ярко застъпен. Розата я има в много от сцените“, допълни Гери, предава "Телеграф".

Музиката на "Ти не си за мен“ е дело на Яна Маринова (FGM), с която Гери работи и по текста заедно с Румен Борилов.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).