Галена призна за тайните срещи с първата си любов

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
10:38 / 29.04.2019
12700
Топзвездата Галена е родена на 21 май 1985 г. в малкото градче Смядово, на около 20 километра от Шумен. Родителите й Венета и Вичо се женят малки. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил. Не искала трето дете, защото времената били трудни. Мъчила се по някакви други начини да абортира, но не се случило и така се родила бъдещата звезда на България – фолклюбимката Галена.

"Аз съм била нежелано детенце. Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но пък като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет", казва Галена по повод появата си на бял свят. Спомня си, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на бабата и дядото – родителите на майка й.

Баща й работил в завод "Смядово", където произвеждали тротил и динамит. След като затварят завода, се пробва в други професии. Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка. "Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако направех някоя беля, вината винаги беше прехвърлена на някое от по-големите деца", споделя изпълнителката на "Феноменален".

Събирали се много деца в махалата и изнасяли концерти на бабите и на родителите си. Най-добрата й приятелка била Грациела, живеели къща до къща. Спомня си, че веднъж решили да си играят на фризьорки. "Грациела беше с една година по-голяма от мен и аз като по-малка, съответно по-глупава, седнах първа тя да ме подстриже. Останах без бретон - до дъно ми го беше остригала. 

Тъкмо щях и аз да я подстригвам, когато видях нашите да спират пред вкъщи. Така че я спасиха. После ми казаха: "Видя ли, тя е по-умна, а ти, будалата, сега ще си без коса". Иначе майка ми реагира спокойно, тя никога не ми е повишавала тон, не ми се е карала – по-скоро като приятелка си е говорела с мен,", смее се тя. 

В детската градина си имала една любов – Гошко. Всички знаели и я бъзикали, неговите родители се шегували с нейните. "Даже бяхме в различни групи и нашите ме преместиха , защото исках да съм в неговата. Когато лягахме да спим, неговото легълце беше до моето и се държахме за ръчичка. Много си го харесвах, уж бяхме гаджета. Като се закачаше с други момичета, се карахме. Иначе ме защитаваше", през смях разказва Галя.

И докато сме на вълна момчета, Галена си спомня Тихомир – двете с приятелката й били влюбени в него. Той идвал само през лятото. "Една сутрин излязохме в 10 часа и отидохме на тавана ни да играем. До 10 вечерта останахме там – нито яли, нито пили... Трите семейства се събрали, търсят ни из цяло Смядово и не могат да ни открият. А ние се бяхме разбоядисвали – намерихме някакви блажни бои и боядисахме целия таван. Към 10 часа вечерта си слизаме ние спокойни, свиркаме си, макар и прегладнели. А нашите реват – не могат да ни открият. Не бяхме усетили как е минало времето, бяхме се улисали и с боядисването, и на кукли играхме, на майка и баща...", спомня си пайнерската звезда. А семействата им помислили, че са отвлечени. 

Още от малка най-много обичала да си играе на певица – слагала токчетата на майка си, обличала нейните рокли, слагала си червило и хващала дезодоранта и пеела пред огледалото. Гледала певиците по телевизията и искала да стане като тях.

Помни, че баща й настоял сестра й да учи висше, защото я виждал, че постоянно седи над учебниците. Нея обаче никога не са я карали да прави нещо по задължение. Оставяли я да избира сама какво и как да прави. Виждали обаче, че обича музиката и я оставили да се насочи натам. Ходили с нея на различни концерти и конкурси, винаги я подкрепяли. Нейните родители обичат да празнуват, да се събират с роднини и приятели. На освещаването на къщата им Галена е пяла. След това на абитуриентската на брат й, а после и на сестра си, следва новобранска на брат й, годежи и на двамата, сватби... На 40-годишнината на баща си, когато била в 4 клас изпълнила с оркестър "Полегнала е Гергана".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).