ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Фънки: И без това всички ще пукнем, по-добре да се ваксинираме
Автор: Георги Кирилов 11:23 / 11.10.2021Коментари (1)12255
©
Музикантът Димитър Ковачев – Фънки е едно от най-популярните лица в българския шоубизнес, а с дейността си като промоутър успя да доведе у нас някои от най-големите звезди на световната сцена.

В пред btv Фънки сподели какво е да организираш събития по време на пандемия.

"Нашият бизнес умира", каза Фънки пред водещата Петя Дикова.

Ако само допреди две години е успявал да организира около 100 концерта годишно, сега бройката не надвишава 5 концерта годишно. И причината е, че в очите на света България изглежда като опасно място, заради големия процент смъртни случай и отказа от ваксинация

"Изводът е прост - трябва всички да се ваксинираме. И без това всички ще пукнем, по-добре да се ваксинираме, за да може купонът да продължи, казва той.

Самият Фънки, както и цялото му семейство, вече са се ваксинирали. Музикантът не може да разбере убеждението на някои хора, че с ваксините се имплантират чипове, защото според него никой не се интересува какво прави обикновеният човек.30 години промоутърска дейностФънки мечтае светът отново да се върне във времето преди 2 години, когато нямаше ограничения и хората можеха да се радват свободно на концерти.

За 30-те си години промоутърска дейност, той е успял да доведе в България някои от най-големите звезди в света и си припомни за странните им изисквания. Мадона, например, винаги изпраща една жена, която да види хотелската ѝ стая и да каже какво трябва да се промени, за да се чувства уютно голямата звезда.

Фънки така и не е успял да се срещне с певицата, тъй като когато е опитал да се приближи до нея и да я поздрави, пътят му е бил препречен от две грамади с черен цвят, които не са го допуснали в близост до звездата.

По-добро впечатление му е направила Кайли Моноуг, която е пристигнала в семпло облекло и без да има много претенции се е заловила с репетициите за концерта си.

Сър Елтън Джон пък е имал странна молба -  искал е шатрата, в която се подготвя за концерта, да е пълна с големи вази с цветя.Фънки обясни, че за много хора това са странни капризи, но за звездите, които понякога прекарват по цяла година на път за турнетата си, е важно да се чувстват уютно където и да са.

Неотдавна Фънки направи и театралния си дебют. Той изпълнява ролята на погребален агент в пиесата "Веселата карета" на Елин Рахнев. За изпълнението му режисьорът сподели, че е бил убеден в таланта на Фънки, но когато е видял и умението му да импровизира, е осъзнал, че музикантът вече е истински актьор."


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 11.10.2021 г.
+1
 
 
Въпросния торбалан едва го дишам, в случая обаче торбалан е прав – при толкова противна агитация, каквато и при соца не помня да е имало, на човек му писва в един момент: А бе, тия наистина ли ме мислят за толкова глупав и наивен, та искат да ме ваксинират с неква американска помия, я да си напиша аз завещанието и да ида на собствен ход да ми ударят един пфайзер. Поне да умра по свое желание! Броят ми всеки ден по двайсетина пъти мъртъвците и се вижда колко яко се радват, че номерът им минава. Това повече се не трае.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: