Ford Ranger роудшоу ще се проведе в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:37 / 07.06.2017
2671
От 7 юни до 7 юли новият Ranger обикаля страната във вълнуващо роудшоу. Спирките на здравеняка от гамата на Ford са Пловдив (7, 8 юни), Стара Загора (10, 12 юни), Бургас (14, 15 юни), Варна (17, 19 юни), Русе (21, 22 юни), София Люлин (29, 30 юни), Плевен (3, 4 юли) и София Младост (6, 7 юли).

Срещите с най-продавания пикап в Европа за 2016-та ще се случват в шоурума на Ford в съответния град, където за желаещите да присъстват на официалното му представяне са подготвени презентация и тест-драйв по специален маршрут - на пътя и офроуд.

Новият Ford Ranger поставя високи стандарти в сегмента на пикапите с безпрецедентна смесица от солидни възможности, качество на изработката и модерни технологии.

С водещата си в класа способност да гази до 800 мм във вода и с 230 мм просвет, той е проектиран да се справя с най-екстремните терени с лекота. Водачите на Ranger се чувстват уверени, когато поемат по стръмни участъци, офроуд терени или преодоляват водни препятствия.

Пригоден за всякакви условия, новият Ranger притежава безкомпромисна безопасност - максималните 5 звезди от Euro NCAP, водещи технологии в помощ на водача, избираемо 4х4 с режим на превключване в движение. С 1.3 тона товарен капацитет, 1.8 куб.м товарен обем и 3.5 т максимално тегло на прикачения товар, Ranger надеждно превозва всякакви товари.

Впечатляващата сила, способност и капацитет за товарене и теглене са възможни, благодарение на мощните и ефективни 2.2- и 3.2-литрови TDCi дизелови двигатели, съчетани с 6-степенна механична или автоматична скоростна кутия. Двигателите със 130, 160 или 200 к.с. осигуряват на клиентите на Ranger печеливша комбинация от мощ и ефективност във всички условия и изпълняват обещанието на Ford за удоволствие от шофирането.

Стилният нов интериор създава още по-комфортна, модерна и наподобяваща лек автомобил атмосфера. Системата SYNC 3 предлага на водачите възможност да управляват климатика, музиката и навигацията с лесни гласови команди. 8-инчовият тъчскрийн обогатява с още възможности за команди с допир.

Новият Ranger осигурява ниво на рафинираност, нехарактерна за сегмента на пикапите. Инженерите на Ford са настроили окачването за повече комфорт и още по-доброто му управление и са го оборудвали с модерни шумозаглуващи материали и подобрена изолация за постигане на едно от най-тихите и комфортни купета в класа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).