Феновете на "Ергенът" се активизираха, започнаха да "валят" жалби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:22 / 17.05.2022
12906
Последните епизоди на романтичното предаване "Ергенът" разбуниха духовете в онлайн пространството. Държанието на рускинята Виктория Капитонова явно преля чашата щом зрителите решиха да вземат нещата в свои ръце.

Жалби към Съвета за електронни медии (СЕМ) бяха изпратени от феновете на предаването и буквално "заляха" мрежата, научи Sofia24.bg. Основните мотиви са свързани с агресивното поведение на Капитонова спрямо Александра, като зрителите я обвиняват в психически тормоз и агресия. 

"Дайте да седнем и да се примирим с идеята да гледаме 3 месеца наред психически тормоз, вербална и физическа агресия към човек в национален ефир. Също така да гледа и едно младо поколение, включително в това число и деца, които да израстнат с идеята, че това е нещо нормално??!? Никога! И аз попадох жалба и ако трябва още 100 ще подам!", коментира ядосана зрителка във Фейсбук.

"Ние подаваме жалба срещу снощния епизод. Език на омразата и по-точно израза "българска злобарка " и агресивно поведение. Никъде не се намесваме.

Ако нямаше СЕМ още щяхме да гледаме "Островът на изкушението", гласи друг коментар.

"Каквито и обработки да е имало на кадрите, макар и съкратени, показват това, което е ставало. То не е измислено! Чуто и видяно е! Още повече всяка от излезлите каза, че е било още по-ужасно. В своя профил Алекс каза същото. Не може в национален ефир да пускат такива кадри на този психичен тормоз близо три месеца. Ако е продуцентски сценарий ,с цел рейтиг - всяко нещо има граници. В нито един чужд формат не е имало такава агресия и психичен тормоз. Само в един участничка си е позволила по-грубо отношение и е била веднага отстранена от шоуто. Тук виждам се търсят оправдания и се толарира видима агресия", възмущава се пореден човек.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме и на старини
Мастагарков с призив към шофьорите пушачи: Моля Ви, не го правете...
Почина световноизвестен дизайнер, правила расото на Папа Йоан Пав...
Баща му е български арменец, майка му рускиня, световноизвестен е...
Не перете дънките си в пералня. Ако са мръсни - накиснете ги за ч...
Златното момиче Катрин Тасева с пищно кръщене на сина си в новото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).