ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ева от "Ергенът" с много неочаквано признание! Най-изненадан ще е Виктор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:11 / 01.04.2022Коментари (0)52778
© бТВ
Забавната певица Ева отпадна от "Ергенът", но остави много колоритни спомени за присъствието си не само в останалите участнички, но и в самия Виктор Стоянов. Непринудена, забавна и сладка, младата изпълнителка бързо си спечели одобрението, но и не беше пощадена от разни завистливи погледи.

Ева не обича да влиза в роли, защото това да играе себе си е най-сладкото й забавление. А това, което споделя , в може би най-откровеното си интервю за Блиц, ще изненада мнозина, най-вече самият Виктор Стоянов!

- Държи ли те още емоцията от "Ергенът“? И оправдаха ли се очакванията, с които влезе в шоуто?

- Всъщност беше по-хубаво, отколкото съм си го представяла, защото съм гледала шоуто преди и между другото никое друго от момичетата не беше гледала толкова много сезони, колкото мен. Затова и бях най-запозната какво ще се случва, но въпреки това останах много изненадана от много неща – колко е красиво, колко добре организирано е. Емоцията още ме държи, да, защото преживяването беше супер, беше топ!

- Как се виждаш отстрани сега, когато вече си извън формата?

- Перфектно, точно каквато съм си и в реалния си живот. Нямам роля. Бях изцяло себе си. Аз принципно съм много забавен човек и в "Ергенът“ през цялото време пях и се смях, защото така ми идваше отвътре. Но има нещо, което беше много важно – взаимоотношенията ми с Ния-Косара, с която имахме някаква пречка още от ден първи. Аз не я познавам, а тя ме знае като артист. Дойде при мен и ми каза: Аз те познавам.. то и аз исках да стана певица… И по някакъв начин започна леко да се заяжда с мен. Имахме моменти, от които ясно си личи, че не ни е много приятно да си комуникираме заедно. Не сме се карали, но на церемонията, на която ми дадоха бялата роза, казах, че ще я използвам само и единствено, ако Виктор покани Ния-Косара на среща. И реално на следващия ден точно тя получи покана.

- Ти следваше ли някаква определена стратегия?

- Не, не, не съм имала стратегия, даже бях твърде спокойна. И може би точно това, че бях толкова спокойна, не ми даде шанс да продължа напред. Продължиха по-бурните, но и да бях опитала по този начин, нямаше да ми се получи, защото просто не съм такава. По-весела съм, страня от проблемите. Например, Александра е моя приятелка и до ден-днешен, но въпреки всичко не заех страна, докато бях в имението. За мен беше обидно, че и от едната, и от другата страна, момичетата постоянно се обиждат, нараняват с разни грозни думи. Това не ми е в природата.

- Май някои бяха способни да минат всякакви граници, само и само да привлекат вниманието на Виктор… Това допустимо ли е за теб?

- На мен през цялото време това поведение ми беше странно. Всичките тези обиди. Но и това не е толкова странно, предвид факта колко разностранни момичета сме подбрани във формата. Беше ясно, че влизам на място, където хората са коренно различни от мен в много отношения. Не съм чак толкова скромна, но и в никакъв случай не толкова провокативна.

- Не толкова, че да си свалиш бельото в ефир, нали?! Както направи Благовеста…

- Аз не бих могла, не. В този момент, в който тя го направи, аз наистина осъзнах за пореден път, че не се виждам в подобна роля и, че ако това е начина не толкова да спечелиш сърцето на Виктор, а за да вървиш напред в шоуто, моя отговор щеше да е категорично "НЕ“!

Аз мога да пея, да играя, да се забавлявам, да ги разсмивам, но другото не. В мен има някаква вселенска енергия, сигурно е от мама и от татко, които явно са ме правили с много голяма любов. Аз съм от хората, които знаят кога какво е уместно да се направи – възпитана съм, преценявам добре всичко и всички около себе си. Давам си сметка обаче, че понеже винаги се забавлявам и правя разни шегички, вероятно за мнозина е трудно дори да предположат колко всъщност съм сериозна в работата си.

- А влизала ли си в ролята на съблазнителка, изкусителка?

- Бих могла, макар че в живота не съм такъв тип жена.

- Харесва ли ти Виктор като мъж?

- Да, много ми хареса и честно казано истински си мислех, че и той много ще ме хареса. Бях много изненадана, че ме махнаха, наистина не го очаква Повечето момичета си усещаха още на самия ден, когато наближава края на участието им, но не и аз. Мислех, че той много ме харесва…

- Да не си се влюбила наистина в него?

- Ами.. бях, да. (смее се) На мен по принцип много ми личи. Момичетата даже в много моменти, в които той идва до мен и ми казва нещо, след това ми казват как цялата съм се изчервила. Наистина много го харесах, но то и нямаше кой да не го хареса, защото Виктор наистина е много красив.

- Ти в живота си до момента си имала един сериозен приятел, с когото сте били заедно в продължение на 5 години, но накрая той те разочарова. Научи ли те на нещо тази връзка?

- О, да, със сигурност. Усещам дори, че летвата е много високо вдигната (усмихва се). Общувам с много хора, оценявам ги, но бързо разбирам и усещам кой не е за мен, а това са повечето хора (усмихва се).

Колкото до разочарованието – не е точно това чувството. По-скоро знам какво искам и какво ми харесва. И ми е много лесно да преценя обратното. При разговорите си с Виктор в шоуто, например, усещах, че и той има някои интересни, сходни на моите, и някак има накъде да вървим като разговори и развитие на отношенията.

- Има ли нещо, с което не би направила компромис?

- По-скоро не. Аз съм човек, който прощава, обичам да прощавам, научила съм се. В крайна сметка, "човешко е да се греши, божествено да се прощава“.

- Ти си човек, който държи на автентичния външен вид. Означава ли това, че не би си направила някаква корекция?

- Не съм си правила никакви корекции, въпреки че почти всеки ден получавам подобен въпрос. Ако наистина реша, то веднага ще си кажа, няма причина да не го споделя публично. Бих казала, че съм родена с късмет и наистина си харесвам всичко – и тялото, и лицето, но това е моята гледна точка.

Много хора смятат, че трябва да си сложа, например, силикон в гърдите, да си коригирам носа и тем подобни. Няма да си слагам силикон, а нослето много си го харесва, като и в двата случая е въпрос на лична преценка от моя страна.

- Да се върнем обратно в "Ергенът“… Мислела ли си какво би било, ако го спечелиш?

- О, аз вече си се виждах с пръстена. Дори в началото, когато от продукцията минаха и премериха размера на пръстчетата на всяко от момичетата, бях вътрешно убедена, че точно на моята ръка ще грейни този пръстен.

- Оттук нататък какво следва? Ще те видим ли пак в риалити?

- Предстои ми участие в един формат, който ще бъде обаче изцяло онлайн. Нарича се "Къщата на инфлуенсърите“, където и Виктория Капитонова ще бъде с мен. Много е странно, че и на двете ни предложиха това участие много преди "Ергенът“. Не съм мислела конкретно в такава посока, но просто като се случи, го усетих и приех. Много се доверявам на интуицията си. И със сигурност е имало смисъл за мен, защото съм много доволна от участието си.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: