Ето как е изглеждала Лили Иванова преди 50 години

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:50 / 31.12.2019
31125
Черно-бял кадър на Лили Иванова набира популярност в мрежата.На снимката певицата е с къса коса, риза е обемна яка и кожено елече. По това време кубратската легенда изпълнява за пръв път хита си "Без радио не мога", пише "Лупа.бг."

Лили Иванова е родена в град Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна и по-късно започва работа като медицинска сестра. През 1961 г. е одобрена за прослушване в "Концертна дирекция", София, която организира първото задгранично турне заедно с Емил Димитров, Ирина Чмихова и Мария Косева в Румъния. То дава старт на звездната й кариера.

Целеустремена. Вярваща в себе си. Изключителен перфекционист. Готова на саможертва и самодисциплина в името на успеха. И един живот, изцяло подчинен на сцената. Това е Лили Иванова, чиято цел е да остави нещо след себе си.

За цялата си певческа кариера Лили Иванова е направила над 11 000 концерта. През 2013 г. тя изнесе грандиозен концерт пред 15 000 зрители в столичната зала "Арена Армеец".

"Много е важно обаче какво, къщата ще се срути, само изкуството е вечно. Аз няма какво да оставя освен творчеството си", заяви примата на българската музика в едно от своите интервюта.

Лили Иванова многократно е обяснявала, че за нея най-скъпа е публиката, песните и текстовете. Тя е категорична, че оценката на хората за творчеството й е много важна за нея.

"Ние сме едно цяло с публиката и така вървя през годините", споделя изпълнителката на "Детелини".

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).