ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия днес трябва да докаже, че не се страхува от трудности
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 12.08.2021Коментари (0)4048
©
Дневен хороскоп за 12.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ще ви извадят от равновесие неприятности заради ваши колеги. Емоцията може да съсипе доброто ви настроение и да окаже влияние на самочувствието ви от сутринта, а и да ви създаде проблеми в семейството. Ако сте заети с професионалната си кариерата, се предпазвайте от загуби. Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради нежеланието ви да отидете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади. 

ТЕЛЕЦ

Поставете началото на работата, свързана с новите ви идеи. Всички са на ваша страна и ви подкрепят, ако не сте прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвате да наставничите.  Не се заяждайте за незначителни грешки, допуснати от колегите ви. Търпението и тактът ви носят полза. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си. Гледайте реално на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските си. Оптимизмът и мнението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза,  ви пречат да видите възможните удари отстрани. Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност. 

РАК

В този ден се възползвайте от възможността да докажете на неприятелите си, че е по-добре да говорят истини, а не неистини, с оправданието, че така бягат от агресията на околните. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си и не предавайте документи подписани от вас, без да сте ги прегледали отново. Вечерта подарете времето си на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желани и от двама ви сексуални изживявания. 

ЛЪВ

Трудностите на пътя ви са причина за разногласия с вашите колеги, създаващи проблеми и блокиращи работата ви. По-добре ги приемете като изпитания, с които трябва да се справите. Време е да докажете, че не се страхувате от трудностите и вървите смело към професионалните си успехи. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени. 

ДЕВА 

Заемете се със задачите си на работното място до обед.  Нежеланието ви да разберете колегите си и проявите на  агресията ще предизвикат в отговор още по-яростен гняв и агресия, които ще се развихрят следобед. Ще ви зарадва новина за високи приходи, както и нови изгодни предложения. Още днес, при възможност и желание ги обсъдете с колегите си, а в следващите дни дайте отговор.  Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимия си и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това. 

ВЕЗНИ

Денят е неблагоприятен за началото на нови задачи. Откажете се от разрешаването на професионални въпроси. Постарайте са да избягвате движение сред тълпи от непознати хора, въпреки че забраните може да са минало. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с неблагоприятните моменти. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла. 

СКОРПИОН

Отново сте в блестяща форма, готови за нови успехи и активна работа  В състояние сте да се справите не само с неотложните си задачи, а да направите крачката към обмисляне на нова дейност.   Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си - почти непосилна задача, а този факт ви пречи да работите активно. Интимният ви партньор е щастлив, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което дори и не се надявахте и незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от измами и самозаблуда по отношение на собствените си възможности. Всички предложения, които получавате, са доходни и с гаранция за стабилност и дългосрочни договори. Все пак ги проверете отново. Преди да се съгласите на инвестиции, преценете дали сте сигурни в правилността на действията си. Доверете се на интуицията си. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте. 

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен, заради проблеми в отношенията с хората от вашето обкръжение. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове. Запазете спокойствие при изясняване на делови отношения и проблеми. Не прекалявайте с критиката. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния или интимния си партньор и да отидете на ресторант или парти, а може и да си останете у дома с романтично приготвена трапеза и добро настроение. След като се приберете се отдайте на незабравими сексуални мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Отложете деловите срещи и се откажете от започване на нови задачи. Изчакайте по-благоприятен ден, ако искате да постигнете добри резултати, защото днес сте податливи на влияние. Съветвам ви да не се намесвате в хода на събитията и да не се противопоставяте на ставащото. Неприятностите ще изчезнат сами. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимия. Не търсете сексуални партньори извън дома си. 

РИБИ

Бъдете нащрек и не пропускайте подготовката за предстоящото подписването на изгодна сделка през идващата седмица. Ще жънете успехи през целия ден. Не са изключени спорове, в които сте победители.  Не пропилявайте времето си в търсене на информация, ако не ви е необходима, за да завършите задачите си. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните жени да не изневеряват. Да се отдадат на сексуални наслади, а несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: