Един от най-гледаните сериали съсипа живота на известен актьор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:25 / 05.04.2024
4657
Франки Мюниц направи сърцераздирателна изповед във вторник в епизода на австралийското предаване I'm A Celebrity ... Get me out of here!

38-годишната звезда от популярния ситком "Малкълм" се просълзи, след като беше попитан как това, че е бил дете актьор, се е отразило на семейния му живот.

Бившият актьор, който за първи път започна да участва в хитовия комедиен сериал на 11 години, сподели, че кариерата му е отчасти отговорна за разпадането на брака на родителите му.

Мюниц разказва, че заради снимките на сериала е трябвало да замине за Ел Ел. "Аз и майка ми отидохме, но сестра ми остана с баща ми в Северна Каролина“, каза той.

"Но майка ми и баща ми се разведоха през това време. Така че в този смисъл е някак тъжно да си помисля, че това наистина раздели семейството“, продължи той, видимо развълнуван до сълзи.

"Не знам колко положително беше това за семейството. Не бях част от семейството си, откакто бях на 11, защото тогава си тръгнах“, добави Франки.

Признанието на бившия актьор идва малко след като той призна, че е подсигурен за цял живот, защото е успял да се пенсионира още като тийнейджър заради приходите си от "Малкълм" и все още получава чекове от повторения на сериала в чужбина.

Миналата седмица Мюниц каза, че е имал умопомрачителните 40 милиона долара (61 милиона австралийски долара), когато е бил на крехката възраст от 19 години.

"Аз съм невротично мотивиран. Просто винаги съм работил, откакто бях на осем години. Не знам как просто да бъда в момента и да не съм фокусиран върху това, което ще правя след това", споделя той за себе си. 

Според The ​​Daily Telegraph, до края на излъчването на шоуто, Мюниц е печелил приблизително 230 000 австралийски долара на епизод.

Колкото и да беше успешен обаче, звездата остави настрана холивудската си кариера и признава, че не съжалява изобщо за това. Той избра да се съсредоточи върху автомобилните рали състезания, а също така за кратко беше барабанист на група, наречена You Hang Up, припомня Edna.bg

Виж коментарите (0)

Още по темата (6277):
15.05.2024 Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния момент
15.05.2024 Издадоха подробности и тайни кадри от филма за Гунди
15.05.2024 Христо Калоферов се оженил тайно за майката на детето си
15.05.2024 Джордж Клуни се впуска в ново предизвикателство
15.05.2024 Голяма излагация в "Стани богат"
15.05.2024 Звездно бебе с приказна погача
Още новини от Любопитни новини:
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).