Добрата новина: Влюбени и на 80. Защо не?

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
19:20 / 23.07.2017
7201
На щастлива любов се радват двама от живущите в дома за стари хора "Свети Василий Велики" в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Иван и Величка се запознали през март тази година, когато Иван бил настанен в дома. Любовта между тях пламнала мигновено, но дълго време никой не се наемал да направи първата крачка, докато преди три дни, за изненада на всички, двамата решили да заживеят заедно. 77-годишната Величка и 80-годишният Иван не се интересуват от приказките и подмятанията на другите живущи в дома, те са щастливи и са решили да споделят дните си заедно. 

Тя казва, че го обича истински, а той, че е преоткрил любовта в нейно лице. За пръв път след смъртта на съпругата му усеща отново това чувство.

"Ние стимулираме, подкрепяме и много се радваме на такива връзки, защото любовта, не само на тази, а на всяка възраст, дава положителната нагласа към живота. Тя осмисля дните ни. Любовта е това, което ни крепи в най-тежките моменти и това, което ни дава надежда и стимул да живеем. Радваме се на Иван и Величка и им пожелаваме да бъдат щастливи и всеотдайни в тази връзка.", коментира Нина Христова, директор на дома за стари хора "Свети Василий Велики".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Не перете дънките си в пералня. Ако са мръсни - накиснете ги за ч...
Златното момиче Катрин Тасева с пищно кръщене на сина си в новото...
Сценаристите на "Под прикритие": Как е възможно БНТ да отпуска бю...
Замразяването на хляба го прави по-полезен?
Вижте кой спечели Капките снощи и кои отиват на големия финал
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).