Днес ще се случи щастливо астрологично събитие, звездите вещаят любов, хармония и щастие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:13 / 24.11.2019
4852
На 24 ноември ще се случи щастливо астрологично събитие, една от най-добрите поличби, които човек може да получи в любовта. Планетата на красотата и сладострастието Венера ще попадне в страстната прегръдка на небесния гигант Юпитер, който символизира изобилието и късмета.

Събитието ще се случи в 27-ия градус на знака Стрелец, което е централна точка в центъра на Галактиката и се свързва с изключителен късмет и чисти духовни проявления. То е обещание от звездите за любов, хармония, щастие и просперитет. Не е нужно да се напрягате или да полагате някакви гигантски усилия, за да ги постигнете. Настанало е време, в което е необходимо просто да съберете реколтата и да приемете добрата карма, която се изсипва върху вас. Вие привличате щастието и то е привлечено от вас. Насладете се на вътрешната хармония, топлота и доброжелателност, които изпитвате тези дни и ги използвайте, за да създадете полезни за бъдещето ви контакти. По този начин ще се отворите за хилядите възможности за растеж и щастие, които дебнат зад всеки ъгъл.

Взаимоотношенията от всякакъв характер са основният фокус на този съвпад. Повишената ви физическа и духовна красота много ще помогне за подобряване на вашата популярност. Разбира се, една определена връзка ще бъде с особен приоритет. Съвпадът на Венера и Юпитер е може би най-подходящият момент да се влюбите. И бъдете сигурни, че ако това се случи, няма да бъде просто флирт, а една наистина стабилна и обещаваща романтична история.

Обърнете нужното внимание и на финансовата страна на живота, защото Юпитер дарява с късмет всички дейности, свързани с печелене на пари, особено ако включим в уравнението и Венера. Тогава говорим за страхотен шанс в лотарии и всякакъв вид хазартни игри. Направените в този период инвестиции, най-вече в произведения на изкуството, бижута и други луксозни аксесоари, ще имат стабилна възвращаемост.

Нашият съвет към вас е да не отказвате нито едно предложение, което ще получите през този период, защото не знаете от къде може да изскочи заекът. Небето е благосклонно към вас и изсипва щедро даровете си, само трябва да се научите как да ги приемете.

Виж коментарите (0)

Още по темата (605):
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
20.04.2024 За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец
18.04.2024 Четири зодии са най-големи романтици в зодиака
17.04.2024 Меркурий продължава да е ретрограден, но ето какво ни вещаят звездите за
днес
07.04.2024 Днес тези две зодии трябва да внимават
06.04.2024 Днес надигат глава хората с комплекси и тези, които дълго са били потискани
Още новини от Любопитни новини:
Вижте кой спечели Капките снощи и кои отиват на големия финал
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).