Циганчета си направиха водно шоу във фонтана пред Общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (46)
18:57 / 09.07.2015
8264
Няколко циганчета днес в горещия следобед решиха да се разхладят във фонтана с пеликаните пред община Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Богатия арсенал от умения включваше плуване, скачане от малка височина и ред други номера.

През нощта вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад, ще се усили до умерен и с него ще нахлува по-хладен въздух. Превалявания и гръмотевици ще има на места главно в Централна България. 

Утре ще духа до умерен северозападен вятър и дневните температури навсякъде ще се понижат. На места, главно в източната половина от страната и в Рило-Родопската област ще паднат краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде около средното за месеца.

В планините ще бъде предимно облачно и главно в Рило-Родопската област ще паднат краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от северозапад. Максималната температура на 1200 м.н.в ще е около 20°, на 2000 м - около 14°.

По Черноморието ще духа до умерен северен вятър. Ще бъде предимно облачно и след обяд на места ще превали краткотрайно. Максималните температури ще бъдат между 26° и 28°. Температурата на морската вода е 23° - 26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (46)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).