Български актьор се присъединява към третия сезон на "Белият лотос"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:11 / 06.02.2024
1402
Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на спечелилия награда "Еми" оригинален сериал на Ейч Би О (HBO) от Майк Уайт – "Белият лотос", съобщават от Warner Bros Discovery (България). Премиерата е насрочена за 2025 година.

Костов вече е познат в ефира на HBO с ролите си в "Подстанция Темпъл", "Централа Берлин" и "Аз, вещицата", както и от други международни продукции. Изборът му за член на актьорския състав на хитовия сериал потвърждава мястото на актьорите ни на международната сцена, поставяйки България още веднъж на картата на световната развлекателна сцена, коментират от Warner Bros Discovery (България). 

Междувременно руски и сръбски медии съобщиха, че българинът ще се превъплъти в ролята на руснак, като за ролята ролята е първоначално са водени разговори със звездата с двойно гражданство Милош Бикович, известен у нас с участието си в култовата гангстерска сага “Южен вятър". Новината за появата на Бикович в “Белия лотос" предизвика множество критики към HBO, включително и от украинското правителство. 

Самият Бикович, говорейки за неучастието си, отбеляза, че е горд да получи покана от HBO и няма да играе в сериала поради "причини извън обхвата на изкуството“.

Очаква се "снимките на продукцията ще започнат през февруари и ще бъдат в и около Кох Самуи, Пукет и Банкок. Историята ще проследи нова група гости в луксозен комплекс от веригата "Белият лотос". HBO си партнира с туристическата администрация на Тайланд, за да подкрепи заснемането и популяризирането на третата част, пише "Телеграф". Първата част, чиято премиера се състоя през юли 2021 г., получи 20 номинации за "Еми" в 13 категории и десет победи, най-много от всички състезаващи се в годината, включително за изключителен лимитиран или антологичен сериал. 

Втората част, чиято премиера беше през декември 2022 г., се развиваше в Сицилия и получи 23 номинации за  "Еми", включително за изключителен драматичен сериал, и се увенча с пет победи. Сред обявените по-рано актьори за трети сезон на сериала са Лесли Биб, Кари Кун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичиус, Кристиан Фридел, Уолтън Гогинс, Дом Хетракул, Сара Катрин Хук, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Сам Нивола, Моргана О'Райли, Лек Патравади, Шалини Пеирис, Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Патрик Шварценегер, Тайм Таптхимтонг и Ейми Лу Ууд. Създател, сценарист и режисьор е Майк Уайт, изпълнителни продуценти са Уайт, Дейвид Бернад и Марк Камин.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6375):
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев, а две румънки се вихрили на купон
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка в телевизията?
20.05.2024 Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Ергенът се изложи много в ефира на bTV
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).