Българка взриви Фейсбук с фелацио на плажа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:57 / 17.07.2015
24798
Благоевградчанка "изпрати" на седмото небе от удоволствие приятеля си по време на общата им почивка на морския бряг в Гърция. Двойката пусна своя плажна снимка във Фейсбук, на която ясно се вижда как атрактивната дама обслужва с фелацио гаджето си, докато той трупа тен на шезлонга, съобщава "Вяра".

Пикантното фото буквално взриви от коментари интернет форума, кой от кой по-шеговит и весел. Мнозина, предимно мъже, написаха под снимката, че искрено завиждат на младежа и се радват за него. Дамите, които коментираха, пък бяха по-скромни и свенливи в изказванията си. Някои дори бяха повече от възмутени.

"Как е възможно подобно нещо, сега остава и моят приятел да види снимката и веднага и той ще поиска това. Тези неща не са за плажа", коментира В. Цонева.

"Е, няма такъв кеф", пък написа в отговор към тях "потърпевшият", когото по негово желание ще наречем Алекс.

Пред наш екип приятелката му пък каза, че двамата са заедно повече от две години и през цялото това време нямат никакви задръжки как и къде да демонстрират любовта си.

"Правим каквото ни харесва навсякъде, без да се съобразяваме с никого. Обичаме се, така ни е добре, така искаме. Може много хора да ни поругават за подобни неща, но и двамата с Алекс сме сигурни, че вътрешно ни завиждат за смелостта и биха искали да са на наше място", допълни момичето.

Двойката разкри, че през някой от следващите уикенди възнамерява да разпусне по някой от плажните комплекси в благоевградски регион, където отново да се отдаде на ласки и парещи страсти.


Виж коментарите (12)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).