Броени дни до концерта на Георги Христов в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:49 / 31.05.2015
2970
Няколко дни делят пловдивчани от срещата с Георги Христов на 3 юни, когато певецът ще гостува с Националното си турне "Изгарям" в града под тепетата. Концертът ще се състои на Лятна сцена "Орфей" от 19.00 часа. Заедно със своя бенд "Черно и бяло" най-големият и неповторим глас в българската поп музика ще представи новата си концертна програма, която включва голяма част от заглавията в актуалния му едноименен албум.

Останали са ограничено количество билети, които все още могат да бъдат закупени от касата пред Общината.

От екипа на певеца информират, че интересът към събитието е голям, както от страна на присъствалите на миналогодишния му концерт в Пловдив, така и за тези, които не са успели да го посетят. Специално за концерта в града под тепетата ще пристигнат почитатели на певеца и от други населени места.

Националното му турне обхваща повече от десет града в страната, но и през тази година обиколката на обичания артист няма да може да обхване много места в райони, където го очакват. Поради местоположението си Пловдив се оказва удобен за редица почитатели, живеещи в градове, които не са включени в турнето на певеца през 2015 година. Наред с това билети за събитието са заявили и ревностни ценители на изкуството на ГЕОРГИ ХРИСТОВ и изпълненията му на живо, които посетиха първите му концерти през тази година в Пазарджик, Разград, Търговище и Русе, добавят от екипа на музиканта.

Специално за тазгодишното си турне ГЕОРГИ ХРИСТОВ е подготвил за своята публика уникална изненада. Произведена е ексклузивна лимитирана серия на неговия изчерпан в търговската мрежа компактдиск "MILLENIUM" (2000). Жестът ще даде възможност на почитателите му да добавят към своята колекция не само новия диск "ИЗГАРЯМ", но и този епохален албум, сътворен и появил се на границата между две хилядолетия...

След лайфа в Пловдив, на 4 юни ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще събере почитатели в читалището "Братя Миладинови" в Петрич, а на 5 юни домакин на поредния концерт от турнето на певеца ще бъде Домът на културата в Сандански. В рамките на Национален тур`2015 - "ИЗГАРЯМ" ГЕОРГИ ХРИСТОВ провокира своята публика с един нетрадиционен за него проект: концерт-хепънинг, който е насрочен за 17 юни в Лятно кино "Септември" (ABYSS ZONE) в Стара Загора. Този тип събитие ще даде жадуваната от много почитатели на певеца възможност да се забавляват свободно в разделена на два сектора фен зона, без да пречат на тази част от публиката, която предпочита да изгледа концерта по местата си, макар и по-далеч от сцената.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Шофьор сложи килим върху колата си, за да я предпази от градушки
20 години Plovdiv24.bg
Какво казва нумерологията за днешната дата
Фронтменът и създател на софийската група "Подуене блус бенд" чук...
Проучване показва близо 10 процента разлика между първата и втора...
"Нападнаха" ергена Виктор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).