Бившият на Деси Слава се появи в "Игри на волята"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 05.09.2023
22189
Мартин Николов - Елвиса не е единственият мъж в новия сезон на "Игри на волята", който е имал отношенията с известна фолк певица. За никого не е тайна, че той преживя бурна любов с Емануела. Оказа се, че един от мачовците от новия сезон на риалити формата е имал връзка с друго голямо име от родния попфолк. 

Но тази любов му изяжда главата и се сбогува с мечтата си да стане футболист. Неговият мениджър прекъснал правата му на футболист веднага щом разбрал за авантюрата му с певицата. 

Красивият Богомил Мастагарков е сочен за българския Кен и за първи път признава, че голямата му любов е певицата Деси Слава. Той се оказва поредното младо спортистче, което е записала в секс тефтерчето си, пише "Блиц".

"Занимавам се с мода от над 10 години, но също така съм се занимавал професионално и с футбол. Успехите ми във футбола започнаха още на 12-13 годишна възраст от турнири във Франция и Италия, където спечелих индивидуални награди. Бях забелязан от мъжкия отбор на "Локомотив Пловдив", оттам дойдоха и другите ми успехи. Получих обаждане и от личния мениджър на Димитър Бербатов - Емил Данчев", разказва за себе си мачото, който работи като модел в чужбина. 

"По време на футбола срещнах и първата си любов - певицата Деси Слава. Искаше да ме снима в неин клип, но аз отказах. Един приятел ни направи среща и изпитах първата си тръпка. Поканих я да ми бъде дама на бала, тя прие и бях като една огромна атракция. 

Моят собственик на клуба се подразни на това нещо и реши да прекъсне моите права. Бях в много добра форма. Куфарът ми беше качен на рейса за чужбина и ме свалиха директно от него. Бях като попарен и ми тръгнаха сълзи от очите. Това ми беше една от най-големите мечти", признава той и дори сега очите му се пълнят със сълзи при спомена.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6380):
20.05.2024 Последно: Не са разделени!
20.05.2024 Хубава двойка официално се събра само 2 седмици след раздялата!
20.05.2024 Големи гласове идват в Пловдив
20.05.2024 Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев, а две румънки се вихрили на купон
Още новини от Любопитни новини:
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Ергенът се изложи много в ефира на bTV


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).