Бивше гадже на Гришо: Исках дете от него, а той ме предаде с моя приятелка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:16 / 19.10.2021
8852
Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни разкрития за връзката си с Григор Димитров, която продължила почти през цялата 2019 г. 41-годишната красавица избухна в бурен рев, докато разказваше за злощастната развръзка на отношенията си с най-добрия ни тенисист по канала "Premier".

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше.

В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче", сподели Боня, която е била в най-близкия приятелски кръг на настоящата половинка на Димитров - Лолита Османова.

В заключение за Григор блондинката каза: “Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли".

Гришо обаче е щастлив с настоящата си жена Лолита, а и преживява ренесанс на корта. Страхотното му представяне в Индиън Уелс накара анализаторите пак да заговорят за него. В рубриката Tennis Elbow на Tennis Connected Чарлз Блон-Гаскон разкри кое е най-доброто нещо, което може да се каже за Григор.

"Това е, че някак натрупа млн. от наградни фондове през годините. Ако ви изглежда много, така е. Всъщност Димитров се класира 25-и сред тенисистите в историята, печелили най-много от наградни фондове, но не 25-ият най-велик играч в историята", написа Блон-Гаскон, но след това допълни:

"Всъщност кариерата на Димитров е предимно чудесна. Само ако я сравняваме с най-, най-големите в тениса, изглежда сякаш нещо й липсва".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).