Бивша първа дама се появи отрупана с бижута и аксесоари за 20 хиляди лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:53 / 19.11.2023
58253
Бившата първа дама Антонина Стоянова се появи на откриването на изложба, отрупана с бижута и аксесоари за 20 хиляди лева. Съпругата на президента Петър Стоянов блесна окичена от глава до пети в дизайнерски шедьоври на престижната марка "Шанел“ на събитие, организирано от нейната фондация "Ценности“.

Изложбата бе посветена на княз Александър Батенберг. За грандиозното откриване в Националната галерия, на което бившата първа дама посрещна политическия и културния елит на България, тя бе заложила на дълга официална черна рокля, комбинирана с ефектна перлена огърлица. Бижуто е сред най-редките в каталога на елитната френска марка "Шанел“ и цената му е приблизително 10 хиляди лева, споделят модни познавачи. Г-жа Стоянова го бе съчетала и с изискани, но по-деликатни и малки обеци, отново с перли, които пак са на същата марка, и подобни в бутиците на бранда се продават за по около 2 хиляди лева чифта. Черната малка кожена чанта, допълваща аристократичната ѝ визия, също е в каталога на "Шанел“ и приблизителната цена на моделите в такъв размер е между 5 и 7 хиляди лева.

Антонина Стоянова от дълги години е ВИП клиент на модната къща и притежава десетки техни лимитирани бижута, аксесоари и тоалети. 71-годишната бивша президентша винаги се е отличавала с елегантния си стил и продължава да има все така силен афинитет към модата. Макар да е в пенсионна възраст, съпругата на Петър Стоянов полага педантични грижи за външния си вид и никога не излиза от дома си без грим, прическа, нито пък с неглиже облекло и ниски обувки. Семейство Стоянови все още не са станали официално баба и дядо, но преди два месеца омъжиха дъщеря си Теофана. 33-годишната Фани мина под венчилото на церемония в Женева, където от години живее. Тържеството бе в най-тесен семеен и приятелски кръг в елитен хотел. Зетят на бившия държавен глава е родом от Мароко, но от дълги години също живее в Женева, пише "Ретро". 

Името му е Марван Сенхаджи и е израснал в един от най-красивите градове в света – Казабланка. Той е завършил престижния Женевски университет. Бизнесът му е с консултации и диагностика, насочени към клиники, болници и фармацевтични фирми. След сключването на брака щерката на Петър Стоянов е добавила фамилията на съпруга си с тире към своята. Тя вече се представя като Теофана Стоянова-Сенхаджи. Повече от 20 години, откакто Фани е заминала извън България, за да учи и работи, посещенията ѝ в родината са изключително редки. За сметка на това нейният по-голям брат Стефан пък избра да остане да гради кариера и живот в родния Пловдив. Засега той не е семеен.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6210):
13.05.2024 Кирил Маричков проговори за оттеглянето си
13.05.2024 Натали Трифонова каза прави ли "разни неща" с партньора си в Dancing Stars
13.05.2024 Известен актьор сяда на стола на Андреа Банда Банда по БНТ?
13.05.2024 Съкращения тресат телевизиите?
13.05.2024 Невена Цонева била причината за раздялата със Слави?
13.05.2024 Криско се отказва от кариерата заради жена си?
Още новини от Любопитни новини:
Екзотично растение, познато като Вирджинският орех, помага при пр...
"Евровизия" - на едно място видяхме всички болести, от които боле...
Няма такова нещо като зеленчук в ботаниката, но ето защо все пак ...
Известен холивудски актьор е бил нападнат с камък по главата
Голям български талант стана на 58
Двойката, сочена за фаворит, напусна "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).