ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
BetYourWay - Създайте собствен залог в Betway
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:00 / 09.04.2022Коментари (0)1327
©
Ако следите отблизо света на спортните залози, то няма как да сте пропуснали дебюта на британската компания Бетуей на българския пазар. Тя вече разполага с лиценз от НАП и започна да оперира у нас.

Откриването на нова сметка с Betway регистрация става много бързо и само след няколко клика вече ще имате достъп до всички възможни функции на бетинг сайта. А те изобщо не са малко.

В следващите редове ще обърнем по-сериозно внимание на една от любимите опции на потребителите по цял свят, която несъмнено ще влезе в употреба много бързо и на клиентите от България. Става въпрос за функцията Bet Builder (BetYourWay) в Бетуей. Тази опция вече се предлага сред някои от конкурентите на компанията у нас, а пък други така и не желаят да я включат сред предложенията си.

Според нас това е сериозна грешка, защото няма как и на вас да не ви се е случвало, да искате да познаете повече от едно събитие в рамките на даден мач. Ако имате любим отбор и го следите отблизо, то вече ще сте си изградили ясна представа за неговата игра – кои футболисти са склонни да си изкарат по-лесно жълт картон, на кои голмайстори се разчита за попадения, как се изпълняват статичните положения и колко често има ъглови удари. Това на пръв поглед би могло да изглежда като дребни нюанси от една футболна среща, но те са много важни за крайния изход. Както е казал народът – малките камъчета обръщат каруцата.

Е, в Бетуей можете да правите между две и десет селекции само за една среща! По този начин правите един множествен залог (права колонка), а не десет отделни, с което разхищението на ресурси и време определено може да доведе до главоболие. Разбира се, колкото повече прогнози правите за дадена среща, толкова по-голям е рискът, но пък и печалбата става внушителна.

Благодарение на компанията ви се предлага и подробна статистика на уеб сайта, от която можете веднага да си извадите няколко предложения за вашия множествен залог за мача. Важно уточнение е, че винаги изборът ви трябва да е направен преди началото на срещата. На живо опцията не е налична, защото тогава коефициентите варират буквално всяка секунда и е почти невъзможно да се калкулира крайната ставка. Освен всичко друго при живата игра събитията се менят постоянно, а това би объркало сериозно клиентите.

Идеята на Bet Builder (BetYourWay) в Бетуей е, че няма нужда да се правят много залози, а по-скоро един качествен може да свърши отлична работа. Качеството винаги е било по-важно от количеството и именно затова брандът е един от най-предпочитаните в световен мащаб. От компанията обещават набързо да покажат възможностите на тази своя функция на българските фенове и гарантират, че тя ще промени изконно цялостната им стратегия за игра.

Чрез нея могат да се комбинират най-различни пазари от краен изход на мача, през двоен шанс, брой на голове или точки, жълти картони и други наказания, ъглови удари, изход на полувремето и още много други.

В края на деня, печалбата и нейният размер е това, което вълнува потребителите на бетинг сайтовете. А опцията BetYourWay гарантира, че тя никога няма да е незначителна. Разбира се, винаги трябва да подхождате на спортните залози с мярка и следва да прецените кога нещо е възможно и кога по-скоро ви се иска то да се случи. Затова играйте разумно.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Парламентарни избори 2024
Аматьорски футбол
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: