Баба ще роди внучето си за втори път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:10 / 10.11.2017
5892
За втори път майка ще износи бебето на 25-годишната си дъщеря. 49-годишната Меган Баркър от Чико, Калифорния, е щастлива, че може да помогне на дъщеря си Мади да има деца, съобщава Нова тв.

Когато била само на 14 години, Мади Колмън научила, че има рядко заболяване, което засяга репродуктивните й органи. Заради болестта матката й така и не успяла да се развие напълно и на практика тя не може да износи свое собствено дете.

През 2016 година Мади и съпругът й Тейлър решили, че искат да имат деца, като за целта трябвало да намерят сурогатна майка, която да износи детето. Когато майката на Мади - Меган - разбрала за намеренията на двойката, веднага предложила именно тя да роди собственото си внуче. 

С инвитро процедура в тялото й била имплантирана оплодена яйцеклетка на Мади и така на 22 октомври 2016 година Меган родила внука си - малкия Гус Колмън.

Сега 49-годишната Меган се подготвя да износи и второто си внуче, защото Мади и съпругът й Тейлър искат още едно дете. Инвитро процедурата ще бъде извършена през януари, а ако тя е успешна, през есента на следващата година Мади ще стане майка за втори път.


Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).