Аварийно кацане на български самолет, свалиха "звездна" двойка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:53 / 24.08.2017
13524
Името на българския авиопилот Деян Тончев попадна в страниците на италианските вестници, след като той направи извънредно кацане, за да свали пушеща "звезда". Инцидентът станал при нощен полет от испанския остров Ибиса до гръцкия о-в Крит. 

В центъра на скандала се оказала аржентинската моделка и тв водеща Белен Родригес, която живее и работи в Италия. Заедно с приятеля си - професионалния състезател по мотоциклетизъм Андреа Яноне, тя пътувала със самолет на частна българска авиокомпания. В един момент Белен запалила цигара, което довело до сработване на сензорите за дим. Капитанът - 45-годишният Деян Тончев, веднага поискал от кулата на най-близкото летище - в Ламеция Терме в Южна Италия, разрешение за аварийно кацане. След като самолетът се приземил там, на борда се качили полицаи. Те разпитали Белен и приятеля ѝ и ги глобили. 

Телевизионната водеща заявила пред в. "Кориера дела сера", че е запалила електронна цигара и че при обиска полицаите не са намерили никакви тютюневи изделия нито у нея, нито у Андрея. Белен подчерта, че е изживяла истински ужас, тъй като мислела, че самолетът е бил отвлечен. От своя страна Андрея написал жалба срещу авиокомпанията и решението на капитана. Няма инцидент, според европейските изисквания пушенето на борда на самолетите е забранено, завиха от "Топ Джетс", цитирани от "Телеграф". 

Те допълниха, че проявилият принципност капитан Деян Тончев в момента е в отпуск.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).