Алекс Сърчаджиева призна голям страх!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
11:48 / 29.04.2019
21603
Алекс Сърчаджиева едва ли скоро ще излезе от клопката на болката в душата си след загубата на любимия си Иван Ласкин, но въпреки това показва колко борбен дух и същност притежава. Актрисата не спира да работи и е толкова отдадена на превъплъщенията си на сцената, че сякаш нищо не е в състояние да я разконцентрира. Освен мисълта за един от най-големите й страхове.

Наскоро тя призна един свой дългогодишен страх, заради който и много от пътуванията по света, които е могла да има, не са станали факт. Алекс страда от клаустрофобия и дори само мисълта, че трябва да лети със самолет донякъде, я ужасява.

"Сигурно никога няма да отида до Америка, например, защото преди това трябва да ме упоят, да направят нещо такова, от което с часове да не се събудя в самолета. Последният път, когато пътувах до Москва, въпреки че полета до там беше 3 часа, положението беше много зле", споделя Сърчаджиева в скорошно тв интервю. Но все пак добавя с усмивка, че би пробвала да излекува този проблем с хумор.

Всъщност Алекс определено е прекрасен пример за малката си дъщеря София – не само на думи, но и на дела. След като загуби голямата си любов Иван Ласкин, актрисата гледа да съчетава грижите за момиченцето си с ангажиментите на сцената.

И както можем да се уверим, ако погледнем театралните афиши, много добре й се получава даже. Актрисата е и от хората, които умеят да прикриват болката в душата – нещо, за което със сигурност е взела пример от майка си – голямата българска актриса Пепа Николова, която винаги е поднасяла образите си с майсторски хумор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).