Ако се будите между 3 и 4 часа сутринта, трябва да се замислите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:06 / 23.03.2023
4340
Редица са знаците, свързани със сънищата. Повечето хора се интересуват горещо от тях и не пропускат възможността да проверят тълкуването им в съновник. Ако често се будите между 3 и 4 сутринта, трябва да се замислите защо се случва така.

Защо този период е опасен?

Счита се, че това е периодът, в който хората се срещат със зли духове. Твърди се, че това е времето, в което чуваме или виждаме странни неща, които нямат логично обяснение. Тогава сънуваме странни кошмари и се събуждаме, облени в пот. В миналото между 3 и 4 сутринта са се провеждали магьоснически ритуали, разказва actualno.com. 

Съветът ни към вас е никога да не изричате неприлични думи в този часови диапазон, както и да анализирате бъдещето. Оставете нещата да се случват от само себе си.

Ако по това време ви се налага да се разхождате сами в тъмни улици и изпитвате страх, не правете грешката да се обръщате и да поглеждате назад през лявото си рамо. Дори никой да не ви преследва, дяволската сила може да ви завладее. В случай, че често се събуждате в 3:33 часа, това е знак, че преминавате през труден период.

Медитация и други практики за успокоение са препоръчителни за добър и спокоен сън.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Ще се изненадате кои са най-използваните банкноти у нас
Маслините ни предпазват и трябва да ги ядем с костилките
В "Ергенът" останаха само две претендентки
Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния мо...
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).