6 млн. долара получава тийнейджър, направил бебе на учителката си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:43 / 23.08.2016
3770
6 млн. долара ще получи бивш ученик от училището, в което е учил. Той е имал любовна връзка с учителката си по английски език, която е родила дете от него. Съдът в Сан Бернардино е постановил младежът да получи парите като компенсация за нанесени морални щети, тъй като ръководството на гимназията не предприело мерки, макар че знаело за "забранената" любов, пише Los Angeles Times.

Момчето започнало да се среща с 29-годишната учителка по английски език Лаура Уайтхерст през 2013 година. Лаура забременяла, а два месеца след като родила, била задържана от полицията. Тя ще остане в затвора за година. Младежът твърди, че съучениците му са съучастници в престъплението, защото също са знаели за връзката.

"Сега съм баща на дете, въпреки че самият аз съм още дете", казва момчето по време на процеса. В хода на разследването още двама ученици са признали, че са имали връзка с нея.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Маги Халваджиян: Иде краят на капките?
Звезди вдигнаха тайна сватба
Вместо скоба - нов начин за борба с незаконното паркиране
Деси Стоянова влезе в студените води на Черно море
Мъжът на Галена Великова издаде тайна, която тя не пожела да коме...
Много домакинства има този уред вкъщи, а не подозират колко опасе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).