ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
300 български стилисти стават членове на Световната организация на фризьорите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 31.03.2012Коментари (0)1309
300 български фризьори ще станат членове на "Престиж Клуб" на Световната организация на фризьорите (OMC) на 31 март по време на ХIХ-я Италиански фестивал на красотата и прическата, съобщиха неговите организатори - Christian of Roma и Сдружението на българските фризьори. Те уточниха, че церемонията ще се проведе в рамките на Първата националната среща на брандираните салони на Christian of Roma - общо 300 на брой в страната.

Сертификатите за членство ще пристигнат от централата на ОМС в Париж заедно с диплома и стикер, които фризьорите да поставят като отличителен знак за качество в салоните си, обясниха организаторите. Новите официални членове на "ОМС Престиж Клуб" ще получат правото да участват в ежегодните конкурси на международната организацията, чиято премия е 10 хил. евро.

Присъединяването към най-уважаваната институция в бранша гарантира и участие в организираните на всеки две години шампионати. Като член на ОМС от близо 8 години, Christian of Roma е спонсор на българските отбори по фризьорство в предишните три световни съревнования - в Москва, Чикаго и Париж. През октомври тази година е световното първенство в Милано, потвърдиха от Сдружението на българските фризьори.

Срещата и церемонията по приемане на новите членове в голямото семейство на ОМС ще открие г-н Фреголи, президентът на "Cosmec Milano", представящ в България популярната световна марка BES. Сертификатите, дипломите и стикерите ще връчи представител на Световната организация на фризьорите, уточни управителят на Christian of Roma г-жа Елена Кристиано.

Лектори и презентатори по време на Националната среща на брандираните салони ще бъдат представители на най-големите италиански козметични компании и световноизвестни модни стилисти, познати от гостуванията си в предишни издания на Италиански фестивал на красотата и прическата, обясниха неговите организатори.

Пред присъстващите близо 300 професионалисти фризьори г-н Емилиано Фандзага, експорт мениджър за Източна Европа на козметичния гигант " Alfaparf Milano", ще очертае маркетинговите стратегии за създаване на нови услуги. Основният акцент в презентацията му "SPA идеята във Вашия фризьорски салон" е предлагането на продукти и терапии, които конкуренцията не е внедрила - това е основен принцип във всяка област на предприемачеството, коментира самият Фандзага.

Най-новите тенденции в еко продуктите и тяхното приложение разглежда темата "Идеята за биодимиката във фризьорския салон" на Марта Ванучини от Rolland. Козметичният гигант вече е инвестирал в плантации с лавандула и рози у нас, обясниха от Christian of Roma, която е официален представител за България и на трите презентирани марки - Rolland, Alfaparf и BES.

Наред с новостите в бизнес стратегиите и социалната ангажираност на козметичната индустрия, българските членове на "ОМС Престиж Клуб" предпремиерно за България ще гледат шоу ревютата на трикратния световен шампион по фризьорство и треньор на италианския национален отбор г-н Алесандро Янаконе и арт директора на Академия BES г-н Саверио Палма.

Янаконе ще представи колекцията си от салонни вечерни прически "VIOLET". Саверио Палма ще демонстрира последните модни тенденции в официалните прически и линиите на подстригване, нестандартни и различни предложения за нов имидж, обединени под заглавието "LUXURIOUS". Предложенията на двамата стилисти са изцяло съобразени с приближаващите абитуриентски балове, коментираха от Christian of Roma.

Ревютата ще бъдат показани и пред широка публика в рамките на ХІХ-ия Италиански фестивал на красотата и прическата от 30 март до 1 април в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив.

Като знак за добрите взаимоотношения между Италия и България не само в сферата на бизнеса, но и в областта на културата и изкуството от Christian of Roma са поканили на Националната среща и италианския хор "S. Osvaldo", който по време на фестивала - от 30 март до 1 април, гостува в Пловдив на Хор "Евмолпея". С кратката музикална програма на двете вокални формации ще бъде открита срещата на брандираните салони, вече членове на "ОМС Престиж Клуб".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: