13-годишна пловдивчанка спечели голяма награда от песенен конкурс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:11 / 05.07.2017
7092
Елеонора Иванова от Пловдив, която пя на мача на Бербатов, спечели Гран при от конкурс. На 1 и 2 юли в зрителната зала на Народно читалище "Васил Левски - 1861 г." се проведе Третият национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Песенна палитра" Карлово 2016 г. Негови организатори са община Карлово, НЧ "Васил Левски - 1861 г." и СОУ "Васил Левски" гр. Карлово. В пет възрастови групи се състезаваха над 220 деца и младежи от най-изявените певчески школи от цялата страна от 24 града - Пловдив, Русе, Свищов, Севлиево, Лом, София и др. и 12 вокални групи и формации. Композиторите Хайгашод Агасян, Ради Радев и Светослав Лобошки оценяваха изпълненията на младите таланти.

Конкурсът се провежда в две направления: Забавна и популярна песен и Възрожденска и патриотична песен. Елеонора изпълни песните "Наше лято" на Лили Иванова и "At Last" на Etta James, с които получи максимални оценки от журито. Това единодушно определи 13-годишната Елеонора от Пловдив за носител на Гран при, което се връчва за първи път на този конкурс. Това е трето гран при за Елеонора за тази година, наред с многобройните й награди.

През месец април 13-годишната Елеонора спечели статуетката "Звездици за Лора" на Националният конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Звездици за Лора", който се провежда в памет на Лора - едно от дванайсетте трагично загинали деца от Свищов на 4 април 2004 г. в река Лим.

Елеонора е възпитаничка на Румяна Иванова. Тя е едно от талантливите деца на Фондация " Димитър Бербатов" за втора поредна година и само преди по-малко от месец талантливата пловдивчанка пя на стадион "Васил Левски" на благотворителния мач, организиран от фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, на който близо 40 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски" се насладиха на играта на легендарни футболни величия, подкрепени от най-добрите български играчи.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).