В Пловдив се заформя конспирация "ала Бареков"

Автор: Любомир Минчев
Коментари (0)
09:11 / 08.10.2015
5642
Славчо Атанасов сменя акцента в предизборната си кампания - от резюмета, в които се обяснява какво са му говорили бабите по градинките, се минава на разяснителна кампания за купуването на гласове.

Раздумките по пловдивските паркове вече не вършат никаква работа и бившият кмет на Мъртвия град разбира, че си е губил времето.

Безпокойството от задаващата се катастрофа преминава в истерия, която се подхранва и от сондажите за вероятната развръзка на 25 октомври. За Славчо остава проучването, представено от едни германци и Кръстьо Петков. 

За които са забравили, проф. Петков беше от ораторите при издигане кандидатурата на господин Атанасов. И без никакъв срам, а и с показна наглост, професорът представи данни от социологическо проучване. Германците ще наблюдават и изборите в Пловдив, защото се притесняват от възможния резултат на Славчо.

Патриотите остават верни на ченгеджийското си битие и съобщиха, че имали данни как в някои комисии ще се вършат шмекерии - оттам на прокурор и в затвора. Това било ясно като бял ден.

Както вече е ясно, че върви усилена подготовка за патриотично шоу "ала Бареков" в деня на изборите. В ранния следобед, когато се разбере, че резултатът на Славчо става нетърпим, групата от Мъртвия град ще разиграе спектакъл с двама-трима актьори, които ще твърдят, че са им предлагали пари да гласуват за точно определен кандидат. 

Групата ще бъде доста креслива и ще настоява за свикване на Съвета за сигурност на ООН. Ако има промени в сценария, те ще бъдат козметични, но всичко ще бъде показано със сигурност по телевизия "Скат".

Патриотичният шум, който се вдига сега, е само прелюдия към премиерата. Тя ще бъде и кресливото оправдание за провала. Шумният провал.

За да бъде пълен провалът, патриотите ще облепят града с плакати, които да ни подсещат за готвената шмекерия. На тях освен телефонни номера, на които да звъним, ще пише и: "Този път няма да стане!"

Да, доста интересно хрумване. Случилото се преди осем години не бива да се повтаря - няма да стане!

Защото тази банда, която се готви за провокации на 25 октомври, създаде един Мъртъв град. И го набучи на копие. След това се набучиха на "мъртвия кон" като свети Вацлав. Още са там и там ще си останат, заради милиционерския манталитет, който демонстрират и на тези избори.


Виж коментарите (0)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).